Gametoon

De digitale televisiezender Gametoon legt de focus voornamelijk op het uitzenden van alles wat te maken heeft met gaming en e-sports. Het staat bekend als de ultieme game-zender voor eenieder die zich graag laten vermaken door videogames en e-sports. De doelgroep van Gametoon is ongeveer 20 tot 40 jaar.

Na een korte inleiding van het gamekanaal willen we je graag meer vertellen over de programmering. Ook willen je aanvullende informatie verschaffen over bijvoorbeeld de beschikbaarheid en eventuele opties. Ben jij een echte gamefanaat en wil je meer informatie vergaren? Twijfel dan niet om even met ons mee te lezen.

Het aanbod van Gametoon

Zoals de naam al naar voren laat komen, is Gametoon de perfecte zender voor eenieder die zich wilt laten amuseren door gaming, e-sports en entertainment. Het is wellicht interessant om te weten dat een voordeel aan aan het multimediale platform is dat de kijkers vanaf hun smart device kunnen deelnemen aan prijsevenementen of gaming wedstrijden.

Uiteraard kun je bij Gametoon ook terecht voor de leukste game-toernooien. Maar hier is het niet mee gezegd, in de programmering vind je bijvoorbeeld ook talloze programma’s die te maken hebben met de introductie van nieuwe games, trailers van games die nog niet beschikbaar zijn of bijvoorbeeld hoogtepunten van game-wedstrijden. Tot slot worden er ook een aantal programma’s uitgezonden die te maken hebben met de content van YouTubers omtrent games.

Om je een concreet beeld te verschaffen, hebben we hieronder een aantal programma’s uit het aanbod van Gametoon samengevat, namelijk:

  • Epic India
  • Board News
  • Stream Nation
  • Tv Games

Zie de tabel hieronder voor alle informatie over deze zender. Vergelijk daarna alle aanbieders in onze vergelijker voor de beste deal!

Beschikbaarheid en mogelijkheden

Graag willen we starten met het feit dat Gametoon bij geen enkele provider beschikbaar is in het basispakket. Je zult jezelf wellicht afvragen of het daarentegen wel optioneel verkrijgbaar is. Helaas moeten we mededelen dat het ook niet optioneel tegen de betaling van een meerprijs verkrijgbaar is. Wil jij kijken naar de leukste gamewedstrijden in een kwalitatief goede beeldresolutie? Dan hebben we slecht nieuws voor jou, het is namelijk bij geen enkele provider beschikbaar in HD kwaliteit. Helaas, je zult het moeten doen met de aangeboden beeldkwaliteit.

Als volgt, willen we je aanvullende informatie verschaffen over Gametoon online kijken. Je zult er vast niet raar van opkijken dat het tegenwoordig mogelijk is tv te kijken op je tablet of smartphone. Je dient hiervoor echter wel een applicatie te downloaden. Na de installatie van deze applicatie ben je in een aantal klikken voorzien van het game-aanbod. Daarbij is het wel verstandig van te voren even te checken of jouw provider dit buitenshuis of onderweg mogelijk maakt. Dit is namelijk niet vanzelfsprekend zonder wifi.

Heb jij jouw favoriete gameprogramma gemist en wil je weten of je het terug kunt kijken met behulp van de unieke opties Begin en -Programma Gemist? Neem dan eens een kijkje bij onderstaande vergelijker. Ben jij een echte gameliefhebber en wil je het liefst vandaag nog kijken naar de meest amuserende streams omtrent gaming en e-sports? Neem dan eens onderstaand overzicht door. Hier staan de beschikbaarheid en eventuele opties van Gametoon per provider schematisch samengevat. Wellicht kijk jij morgen wel mee naar bijvoorbeeld Epic India!

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

Eurosport 1
Ziggo Sport
Eurosport 2
Ziggo Select
Motors TV
Extreme Sports
Horse Country
EDGE Sport