Motorsport.tv

De televisiezender Motorsport.tv was vanaf het jaar 2000 tot 2018 te zien in Europa. Het lijkt ons verstandig om mede te delen dat de motorsportzender vanaf 2018 slechts alleen online te bekijken is. Het is in 2000 gestart onder het mom van Motors TV.

Je ziet het uiteraard al aankomen: Motorsport tv focust zich volledig op het uitzenden van motorsport. Daarbij zul je wellicht denken aan auto’s, maar niets is minder waar, bij het kanaal kun je vliegtuigen, boten en motors verwachten.

Heb jij een echte liefhebber van ruige motorsport en wil je het liefst vandaag nog mee kijken met de spannendste wedstrijden? Lees dan even met ons verder en kom erachter wat er te zien is in de programmering, of wat bijvoorbeeld de eventuele opties zijn van het kanaal.

De programmering van Motorsports tv

Het kanaal is in 2017 overgenomen door het bedrijf Motorsports Network, de overname heeft geresulteerd in een naamswijziging, vanaf dat moment is de zender verder gegaan als het huidige Motorsport.tv. Zoals ongetwijfeld naar voren gekomen is, kan men in de programmering voornamelijk motorsportwedstrijden verwachten, en uiteraard alles wat daarbij komt kijken. Om je een zo’n duidelijk en concreet beeld te geven willen we je extra informatie verschaffen.

Ten eerste worden uiteraard alle grote wedstrijden en -evenementen omtrent motorsport uitgezonden. Hier is het natuurlijk niet mee gezegd, bij Motorsport.tv kan men namelijk ook analyses, hoogtepunten en uiteraard verslagleggingen verwachten van deze wedstrijden en evenementen.

Een aantal populaire racewedstrijden uit het aanbod van het racekanaal zijn:

  • De British Formula Three
  • De Australian Supercars Championship
  • World Rally Championship
  • De German TouringCar Championship

Nu zul je jezelf wellicht afvragen: kan ik de spannendste racewedstrijden ook live zien? Het antwoord hierop is: ja, dit is mogelijk. Bij de zender beschikt namelijk over de zogeheten Motorsport tv live stream, hiermee kun je op ieder gewenst moment van de dag genieten van de live racewedstrijden. Ideaal, vind je niet?

Mogelijkheden en beschikbaarheid

Het lijkt ons verstandig om te starten met het feit dat Motorsport.tv bij geen van onze providers beschikbaar is in het basispakket. Daarbij moeten we helaas mededelen dat de mogelijkheid om het optioneel te verkrijgen tegen een meerprijs ook niet beschikbaar is. We kunnen goed begrijpen dat je de gaafste racewedstrijden in een kwalitatief goede beeldresolutie wilt zien. Indien jij interesse hebt in Motorsport.tv HD kwaliteit, willen we je graag verwijzen naar onderstaande vergelijker.

Als volgt willen we het met je hebben over online kijken. Het is namelijk mogelijk met een tv app Motorsport.tv te kijken op je tablet of smartphone. Tevens maakt deze applicatie het eenvoudig om inzage te krijgen in de Motorsport tv gids. Je bent middels deze applicatie dus ook op de hoogte van het actuele raceprogramma. Daarbij moeten we je wel meegeven dat dit niet vanzelfsprekend is zonder wifi. Controleer van te voren even of jouw provider dit buitenshuis of onderweg mogelijk maakt.

Als laatst, maar niet als minst, willen we het met je hebben over de unieke opties Begin en -Programma Gemist. Het kan namelijk erg vervelend zijn dat je jouw favoriete racetoernooi hebt gemist, en het vervolgens niet terug kunt zien. Wil jij in één oogopslag de mogelijkheden en beschikbaarheid van Motorsport.tv controleren? Neem dan eens onderstaand overzicht door, hierin staat de beschikbaarheid en alle opties van Motorsport.tv per provider verwerkt. Wellicht geniet jij binnenkort wel mee met bijvoorbeeld de World Rally Championship!

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

Eurosport 1
Ziggo Sport
Eurosport 2
Ziggo Select
Motors TV
Extreme Sports
Horse Country
EDGE Sport