Motorvision

Motorvision TV is de perfecte zender voor eenieder die gek is op auto’s en autosport. Denk aan lifestyle shows, reviews & testen, exclusieve klassiekers en historische documentaires vol memorabele momenten met veel passie en spanning.

Daarnaast zijn bij Motorvision de beste prestaties, geweldige races en ontzettend hoge snelheden te bewonderen.

Het aanbod van Motorvision

Motorvision TV is de ideale televisiezender voor zij die zich willen vermaken met auto’s en alles wat te maken heeft met de autowereld. Het bedrijf is in 2009 in Duitsland opgericht en vanaf dat moment is het volledig gefocust op auto’s. Uiteraard bestaat de programmering dan ook voornamelijk uit verslaglegging van autoraces, documentaires over auto’s en de geschiedenis van motorsport.

Motorvision zendt 24 uur per dag, 7 dagen per week amuserende series, documentaires en films over auto’s uit. Het is vanzelfsprekend dat de doelgroep van de zender autoliefhebbers is. Een aantal voorbeelden van programma’s die men bij het kanaal kan bewonderen zijn:

  • Car History
  • Perfect Ride
  • Stunt Heroes
  • Supercars
  • On Tour

Kortom, kunnen we concluderen dat het aanbod volledig afgesteld is op autoliefhebbers. Uiteraard is het dan ook de perfecte plek voor iedereen die zich graag laat amuseren door hoge snelheden, dure auto’s en gave autowedstrijden. Zit jij te poppelen om mee te genieten van Motorvision? En ben je geïnteresseerd in de eventuele opties van het kanaal per provider? Lees dan onderstaande tekst even met ons verder.

Mogelijkheden en beschikbaarheid van het kanaal

Het televisiekanaal Motorvision is helaas bij geen enkele provider beschikbaar in het basispakket. Daarentegen kan men de zender wel optioneel verkrijgen tegen de betaling van een meerprijs. Het is wellicht prettig om te weten dat alleen de provider Youfone de zender beschikbaar stelt in HD kwaliteit.

Het kan nooit kwaad om van te voren even na te gaan of jouw huidige provider kan voldoen aan de opties Begin Gemist en Programma Gemist. Iedereen heeft wel eens ervaren hoe vervelend het is dat je jouw favoriete programma hebt gemist, en het helaas niet overnieuw kunt kijken. Wil jij weten of jouw provider kan voldoen aan de opties Begin Gemist en Programma gemist? Dan willen we je graag even doorverwijzen naar onderstaande vergelijker.

Als laatst, maar niet als minst, willen we wat extra informatie verschaffen over TV kijken op je smartphone of tablet. Men dient hiervoor een TV app te downloaden, hiermee ben je in een aantal klikken voorzien van Motorvision online. Echter is het wel belangrijk om even te controleren of jouw provider deze opties ook buitenshuis of zonder Wi-Fi kan garanderen.

Kun jij niet wachten om mee te genieten van de beste programma’s omtrent auto’s? En wil jij in een oogopslag zien wat de opties en beschikbaarheid van de zender zijn per provider? Lees dan eens rustig onderstaand overzicht door, hier vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Motorvision per provider.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

Eurosport 1
Ziggo Sport
Eurosport 2
Ziggo Select
Motors TV
Extreme Sports
Horse Country
EDGE Sport