Nautical Channel

De digitale televisiezender Nautical Channel profileert zich als de enige watersportzender waarbij je 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt genieten van een aanbod boordevol watersport. Tevens kan je bij de zender ook genieten van amuserende lifestyle programma’s. Het is in 2011 gestart, onder beheer van Nautical Channel Limited.

Heb jij interesse in watersport en wil je meer te weten komen over bijvoorbeeld de programmering of de eventuele opties van Nautical Channel? Twijfel dan niet om even met ons verder te lezen.

De programmering van Nautical Channel

Nu het ondertussen duidelijk is geworden dat Nautical Channel de ultieme watersportzender is, willen je graag aanvullende informatie met natuurlijk een aantal specifieke voorbeelden verschaffen. We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat je nog geen concreet beeld hebt kunnen vormen bij de programmering.

Het is wellicht goed om op de hoogte te zijn van het feit dat je in de programmering van Nautical Channel extreme sporten kunt verwachten, maar tevens ook gewone vaarwedstrijden. Kajakken, zeilen, surfen en powerboat racing zijn allemaal watersporten die je tegenkomt in het aanbod van Nautical Channel. Zoals je uiteraard al ziet aankomen, worden alle grote watersportwedstrijden en -evenementen uitgezonden bij Nautical Channel.

Een aantal voorbeelden van deze belangrijke watersportevenementen zijn:

  • Volvo Ocean Race
  • IKA Kiteboarding
  • de World Surf League

Maar daar blijft het niet bij, bij Nautical Channel ben je ook op de geschikte plek indien je opzoek bent naar live verslaggeving, het nieuws en uiteraard lifestyle-programma’s. Tot slot worden er talloze programma’s uitgezonden die te maken hebben met reizen.

Een aantal voorbeelden van populaire programma’s uit het aanbod van Nautical Channel zijn:

  • The Boat Show
  • Heineken Regatta
  • Les Voiles de Saint Tropez
  • The World Sailing Show

Beschikbaarheid en eventuele opties

Helaas zijn we genoodzaakt om te beginnen met het feit dat Nautical Channel, onder beheer van Nautical Channel Limited bij geen enkele provider beschikbaar is in het basispakket. Echter betekend dit niet direct dat er geen mogelijkheid is om de watersporten te bewonderen. De provider Delta kan Nautical Channel namelijk optioneel aanbieden, dit is uiteraard wel tegen de betaling van een meerprijs. Wil jij genieten van de gaafste watersportwedstrijden in de best verkrijgbare beeldresolutie? Neem dan eens eens de onderstaande vergelijker door.

Als volgt, willen we het met je hebben over Nautical Channel online kijken. Je zult vast en zeker vernomen hebben dat het tegenwoordig mogelijk is tv te kijken op je smart device, dus bijvoorbeeld de tablet of smartphone. Echter moeten we je mededelen dat geen enkele provider deze unieke optie aanbiedt, helaas!

Iedereen heeft het ooit ervaren: je wilt je favoriete televisieprogramma zien, maar je drukke planning laat het niet toe. Het kan erg vervelend zijn dat je jouw favoriete programma bij Nautical Channel gemist hebt, en het vervolgens niet terug kunt kijken. Ben jij geïnteresseerd in de opties Begin en -Programma Gemist, en wil je het liefst vandaag nog starten met kijken naar Nautical Channel en de spannendste watersporten? Neem dan eens onderstaand overzicht door, hier vind je de beschikbaarheid en eventuele opties van Nautical Channel per provider.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

Eurosport 1
Ziggo Sport
Eurosport 2
Ziggo Select
Motors TV
Extreme Sports
Horse Country
EDGE Sport