Ziggo Sport Extra 1

Ziggo Sport Extra 1 is een van de 6 premium televisiekanalen die behoren tot het arsenaal van de welbekende provider genaamd Ziggo. De premium kanalen van het Ziggo Sport Totaal pakket zijn echt bedoeld voor de keiharde sportliefhebbers, de zenders zijn allemaal gericht op sport. Voorheen heette de zender sport 1 maar sinds 2015 is de naam veranderd naar Ziggo Sport Totaal. Helaas is de zender Ziggo Sport Extra 1 opgeschort, dat komt doordat Ziggo heeft besloten om het kanaal een nieuw leven in te blazen.

Van de 6 premium sportkanalen opereren er 4 als themazender. De andere zender genaamd Ziggo Select is met name bedoeld om spannende sportmomenten uit te zenden, zoals bijvoorbeeld die prachtige momenten uit actuele toernooien of wedstrijden die kort geleden plaats vonden.

U kunt ook Ziggo sport extra 1 live kijken! Zo lijkt het alsof u ook er bij bent! Wanneer er meerdere live wedstrijden op de andere kanalen worden uitgezonden. Dan wordt het Ziggo Sport Extra 1 kanaal gebruikt om samenvattingen van eerder gespeelde toernooien of wedstrijden te tonen.

Programmeringen:

De programmering van Ziggo Sport Extra 1 bestaat uit een breed aanbod van sport, u kunt ook hier zeker verwachten dat elke bekende soort sport eens voorbij komt. En de zender biedt ook documentaires aan van de grootste sportlegendes uit de geschiedenis. U raakt niet verveeld wanneer uw naar Ziggo Sport Extra 1 kijkt! Dat komt doordat de zender heel breed en gevarieerd is.

Wij hebben hieronder voor u een aantal programma’s en documentaires opgesomd:

  • Documentaire Robin van Persie
  • Football 90s
  • National Icons
  • Live wedstrijden
  • Spannende samenvattingen

Zie hieronder een handig overzicht waarin u alle aanbieders van deze zender kunt terugvinden. Na het bekijken van de tabel verwijzen we u door naar de vergelijker. Hier kunt u alle beste deals bekijken en direct kosten besparen. 

Beschikbaarheid en mogelijkheden

Onze providers bieden het televisiekanaal Ziggo Sport Extra 1, wat onderdeel is van Ziggo, optioneel aan. Bij slechts 5 van onze providers heeft u de mogelijkheid om de zender in HD te ontvangen. Ook kunt u van Programma Gemist genieten bij 6 van onze providers. Als alternatief kunt ook gebruik maken van Begin Gemist om een uitzending opnieuw op te starten.

Wilt u kijken naar Ziggo Sport Extra 1? Maar heeft uw geen televisie ter beschikking? Wees niet getreurd met behulp van de TV App kunt u naar Ziggo Sport Extra 1 kijken waar- en wanneer u wilt. De applicatie is te verkrijgen op de App- of Playstore van uw smartphone, laptop of tablet.

Sommige providers bieden uw ook de mogelijkheid om zowel binnenshuis als buitenshuis te kunnen kijken naar uw favoriete sportprogramma. Let op raadpleeg altijd uw provider voor de mogelijkheden!

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

Eurosport 1
Ziggo Sport
Eurosport 2
Ziggo Select
Motors TV
Extreme Sports
Horse Country
EDGE Sport