Ziggo Sport Golf

Ziggo Sport Golf is een themazender die samen met de vijf andere televisiekanalen van Ziggo Sport Totaal een groep vormen van premium thema zenders. Zij vallen weer onder de grote televisieprovider Ziggo.

De kanalen zijn sinds 2015 begonnen met uitzenden op de televisie. Het aanbod wat uw hier op de zenders kunt vinden bestaat voornamelijk uit alle topsport en bijvoorbeeld documentaires of topsporters.

Programmeringen

De programmering is echt bedoeld voor de fanatieke sportliefhebbers, ook heeft dit kanaal zich toegespitst op de verslagen van golfwedstrijden of toernooien. Hier vindt u alles wat te maken heeft met topsport, ook alle verslagen en samenvattingen over golf zijn hier op dit televisiekanaal te zien. In tijden van grote golftoernooien of andere grote sportwedstrijden wordt het gehele Ziggo Sport Golf programma live uitgezonden.

Wat kunt u op dit kanaal nog meer zien? Uw kunt op de zender Ziggo Sport Golf kijken naar programma’s zoals bijvoorbeeld:

  • World Golf Championship
  • Ryder Cup
  • Sony Open In Hawaii
  • PGA Tour
  • European Tour Hoogtepunten

Wil je nog meer te weten komen? Neem dan direct een kijkje in de onderstaande tabel voor alle informatie. Na het bekijken van de tabel kun je beginnen met het vergelijken van alle aanbieders om zo achter de beste deal te komen!

Beschikbaarheid en Mogelijkheden

De televisiekanaal Ziggo Sport Golf kunt u bij een aantal van onze providers los bij uw huidige pakket voegen tegen een klein maandelijkse bedrag. Helaas kunt u niet alle programma’s op Ziggo Sport Golf terugkijken via Programma Gemist. Als alternatief kunt u ook voor Begin gemist kiezen, let wel op raadpleeg altijd uw provider voor de mogelijkheden hiernaar.

Wilt u kijken naar de wedstrijd van uw favoriete golfer? Alleen heeft u geen televisie tot uw beschikking? Omdat u bijvoorbeeld in trein zit? wees niet getreurd! Met de TV App kunt u kijken naar uw favoriete programma’s waar- en wanneer u wilt! U kunt het gemakkelijk gratis downloaden via de App- of Playstore van uw smartphone, tablet of laptop.

Let op bij sommige providers kunt u zowel binnenshuis als buitenshuis van de TV App genieten! In onderstaand overzicht treft u de beschikbaarheid en alle mogelijkheden van Ziggo Sport Golf per provider.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

Eurosport 1
Ziggo Sport
Eurosport 2
Ziggo Select
Motors TV
Extreme Sports
Horse Country
EDGE Sport