Ziggo Sport Racing

Ziggo Sport Racing is het geschikte kanaal voor raceliefhebbers, en tevens onderdeel van de zes premium kanalen die behoren tot de provider Ziggo. Sinds 2015 bestaat Ziggo Sport Totaal, welke tevens een grote bijdrage levert aan het uitzenden van de meest bekeken sportevenementen van de wereld.

Ieder kanaal bezit zijn eigen sportsoort of biedt een gevarieerd programma van vele memorabele sportmomenten. Wat uiteraard naar voren komt in de naam van Ziggo Sport Racing is het feit dat dit kanaal zich voornamelijk focust op het uitzenden van alles wat te maken heeft met racing sport.

We hebben nu een korte beschrijving gegeven over de inhoud van Ziggo Sport Racing. In volgende alinea’s willen we graag duidelijk maken waar de programmering van de zender uit bestaat, en wat voorbeelden hiervan zijn. Daarnaast willen we aanvullende informatie verschaffen over de mogelijkheden en beschikbaarheid van de sportzender. Lees je met ons mee?

Wat kan men zien bij Ziggo Sport Racing?

Ziggo Sport Racing, zoals de naam al doet denken, richt zich voornamelijk op race sports en alles wat daarbij komt kijken. De zender is de perfecte plek voor iedereen die non-stop vermaakt wil worden met races. Het kanaal bezit ook een Ziggo Sport Racing Live Stream, waarmee men ook live kan blijven genieten van de Ziggo Sport Racing zender.

Uiteraard is de bekendste racecompetitie Formule 1 te zien bij de zender.. Maar daar blijft het niet bij, bij de sportzender zijn namelijk talloze racecompetities te zien. Een aantal voorbeelden van de race evenementen die men kan verwachten bij het kanaal zijn:

  • De Audi TT Cup.
  • De World Rallycross.
  • Europees Formule 3 kampioenschap.
  • ADAC GT Masters.

Ieder van deze competities word uitvoerig besproken door middel van analyses, live verslaggevingen, voor- en -na besprekingen en tevens ook door (ex) race experts. Kort gezegd : Ziggo Sport Racing kanaal is de ideale plek voor raceliefhebbers.

Informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid van de racezender

Laten we starten met het feit dat Ziggo Sport Racing, wat onderdeel is van Ziggo, niet bij iedere provider beschikbaar is in het basispakket. Indien je toch wilt genieten van de zender voor raceliefhebbers, is deze bij een aantal providers optioneel verkrijgbaar tegen de betaling van een meerprijs. Daarbij is het ook niet vanzelfsprekend dat iedere provider Ziggo Sport Racing HD kwaliteit kan garanderen.

Je zult vast en zeker benieuwd zijn welke providers de opties Begin Gemist en Programma Gemist aanbieden. Helaas is het niet bij overal mogelijk om de spannende races terug of overnieuw te zien. Ben jij geïnteresseerd in de ultieme racezender Ziggo Sport Racing en wil je weten of jouw provider de genoemde opties verschaft? Dan willen we je graag verwijzen naar de bijgevoegde tabel, onderaan de pagina.

Tot slot willen we eindigen met wat aanvullende informatie om de Ziggo Sport Racing zender op je smartphone of tablet te bekijken. Men is hier voor genoodzaakt een handige applicatie te downloaden. Na het downloaden van deze applicatie ben je een paar klikken verwijderd van de gaafste race evenementen in de wereld. Tevens maakt deze applicatie het een stuk gemakkelijker om via de Ziggo Sport Racing gids te checken welke races er komende dagen plaatsvinden. Echter dien je er wel rekening mee te houden dat niet iedere provider deze optie buitenshuis kan garanderen.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

Eurosport 1
Ziggo Sport
Eurosport 2
Ziggo Select
Motors TV
Extreme Sports
Horse Country
EDGE Sport