Ziggo Sport Voetbal

Zoals de naam al doet blijken, is Ziggo Sport Voetbal de ultieme zender voor de voetballiefhebbers onder ons. Tevens is Ziggo Sport Voetbal onderdeel van Ziggo Sport. Ook is het handig om op de hoogte te zijn van het feit dat de aanbieder over zes exclusieve kanalen beschikt, die samen ook wel Ziggo Sport Totaal genoemd worden.

Wil jij gebruik maken van de zes exclusieve kanalen? Houdt er dan rekening mee dat dit uiteraard tegen de betaling van een meerprijs is. Kort gezegd is Ziggo Sport Voetbal de ideale zender voor eenieder die zich wilt laten amuseren door voetbal. De zender is logischerwijs dan ook gericht op het uitzenden van hoogtepunten, grote toernooien, en natuurlijk live voetbalwedstrijden.

Nu het duidelijk is wat Ziggo Sport voetbal zender is, willen we graag een beter beeld verschaffen over de verschillende soorten voetbalevenementen die het kanaal aanbiedt, en tevens wat de beschikbaarheid en opties per provider zijn.

Welke voetbal evenementen kan ik bewonderen bij Ziggo Sport Voetbal?

Zich Sport Voetbal richt zicht uiteraard volledig op voetbal. Maar het kan altijd handig zijn om te weten welke specifieke voetbalprogramma’s er te bewonderen zijn op het kanaal. De programmering van het kanaal bestaat voornamelijk uit analyses, voor- en- nabeschouwingen, voetbal documentaires en natuurlijk live wedstrijden.

Ziggo Sport Voetbal is voorzien van alle grote toernooien, zo kan men op het kanaal onder andere genieten van de volgende competities en evenementen:

  • Jupiler Pro League
  • Primera Division
  • UEFA Champions League
  • Premier League

Voor iedereen die naast het reguliere programma geen genoeg kan krijgen van voetbal, heeft het kanaal een Ziggo Sport Voetbal Live Stream waarop 24 uur per dag, 7 dagen per week voetbal te bewonderen is. Wat wenst een voetballiefhebber nog meer?

Mogelijkheden en beschikbaarheid van het voetbalkanaal

Wil jij genieten alle voetbalwedstrijden? Houd er dan rekening mee dan de zender alleen optioneel beschikbaar is tegen een meerprijs. Het kanaal is namelijk bij geen enkele provider beschikbaar in het basispakket. Daarentegen, is Ziggo Sport Voetbal bij vrijwel iedere provider beschikbaar in HD kwaliteit.

Op het moment dat je een voetbalwedstrijd mist, of deels niet hebt kunnen kijken, is het erg verstandig om even na te gaan of jouw provider kan voldoen aan de opties Begin Gemist of Programma Gemist. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat een provider deze optie garandeert. KPN, Oxxio, Caiway en Online zijn onder andere providers die deze opties beschikbaar stellen. Hiermee hoef je nooit meer bang te zijn om jouw favoriete voetbalteam te moeten missen!

Wil jij buitenshuis of onderweg blijven genieten van Ziggo Sport Voetbal? Dan kan het wellicht verstandig zijn om onderstaand tabel door te nemen. Enkele providers maken het namelijk mogelijk om een app te downloaden, waarmee je in enkele minuten in staat bent om op je tablet of smartphone te genieten van Ziggo Sport Voetbal. Tevens kun je door middel van deze app ook eenvoudig de Ziggo Sport Voetbal Gids checken. Hiermee hoef je nooit meer een belangrijke wedstrijd te missen op Ziggo Sport Voetbal.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

Eurosport 1
Ziggo Sport
Eurosport 2
Ziggo Select
Motors TV
Extreme Sports
Horse Country
EDGE Sport