Ziggo Zakelijk Alles In 1 Review, Wat Voor Diensten Kun Je Afnemen En Is Dit Pakket Geschikt?

aug 23, 2018 | Alles in 1

aug 23, 2018 | Alles in 1

Ziggo en hun zakelijke alles in 1 pakket

Tegenwoordig is Ziggo niet meer weg te denken uit de Nederlandse huishoudens. Vrijwel ieder gezin maakt gebruik van de diensten van Ziggo. Zelfs in het zakenleven biedt Ziggo geweldige pakketten aan. Zo hebben ze nu een mooi nieuw zakelijk alles in 1 pakket op de markt. Lees snel verder om er meer informatie over te krijgen.

ziggo zakelijk alles in 1

Ziggo Zakelijk 3 maanden proberen

Er is momenteel een actie voor zakelijke gebruikers van Ziggo. Je kunt het pakket nu 3 maanden gratis uitproberen terwijl je bij je huidige internet provider zit. Je kunt dus helemaal vrijblijvend Ziggo Zakelijk proberen. Als je daarna klant wordt heb je gewoon 3 maanden gratis gebruik kunnen maken van een top abonnement. Wil je weten wat voor abonnementen Ziggo allemaal levert? Lees dan snel even verder of bekijk de Ziggo review.

Ziggo Zakelijk Internet

Ziggo heeft drie pakketten beschikbaar voor ondernemers:

  • Start met 60 MB/s downloadsnelheid
  • Complete met 250 MB/s downloadsnelheid
  • Max met 500 MB/s downloadsnelheid

De Ziggo Zakelijk pakketten hebben wel een verschil

De download en uploadsnelheid van het internet is natuurlijk belangrijk. Maar er worden ook een aantal ‘safe online’ licenties geleverd waarmee exclusieve en aanvullende diensten worden geleverd voor zakelijke klanten. Vooral op het gebied van service kan dit een groot verschil maken. Je kunt de verschillen duidelijk zien wanneer je de internet vergelijker en alles in 1 vergelijker gebruikt.

Zakelijke telefonie en televisie

Je kunt bij Ziggo ook kiezen voor een TV abonnement of een vaste telefonie pakket. Je kunt dit aanvullend toevoegen aan het gekozen internetabonnement. Je kunt dan gaan voor TV Start of TV Complete. Je hebt bij een zakelijk pakket ook de keuze uit twee opties, namelijk de Zakelijk vast bellen of het Hosted VOIP pakket. Het laatste pakket is alleen beschikbaar wanneer je een PRO abonnement kiest en dit maakt het mogelijk om je eigen telefooncentrale te creëren, wel zo handig als je een organisatie hebt waarbij veel telefoonverkeer komt kijken.