3 tips over hoe je kan besparen op televisie, bellen en internet

jul 28, 2018 | Alles in 1 | 0 Reacties

jul 28, 2018 | Alles in 1 | 0 Reacties

Vrijwel iedereen heeft een alles in 1 pakket

Tegenwoordig heeft elk huishouden een aansluiting op de televisie, er zijn zelfs steeds meer interactieve televisies. het internet en telefoon. De kosten kunnen per abonnement enorm verschillen, pas daarom dus op met het afsluiten van een abonnement bij een provider. Maar er zijn ook voordelen je kunt veel besparen met zo’n abonnement. Daarom hebben wij voor jou een aantal tips op een rijtje gezet om het afsluiten van een alles-in-1 makkelijker te maken.

1. Makkelijk besparen door een alles-in-1 pakket

Waarschijnlijk is je dit al opgevallen, wanneer je kiest voor een alles-in-1 pakket dan is dit al vaak een stuk goedkoper dan als je al deze diensten zoals internet en bellen apart aanschaft bij een provider, een lekkere besparing dus voor iets wat vrijwel iedereen heeft. Providers maken de alles-in-1 pakketten vaak aantrekkelijk zodat je alle drie de diensten bij dezelfde provider gaat afnemen. Internet vergelijken, televisie vergelijken en bellen vergelijken kan ook individueel om te kijken of je bij aparte providers beter uit bent.

Het enige nadeel aan deze alles-in-1 pakketten is dat je niet volledig zelf kunt kiezen, je bent vaak gebonden aan een aantal vaste keuzes vanuit de provider. Je kan hierbij denken aan de snelheid van je internet of aantal zenders in je televisiepakket. Wil je dan bijvoorbeeld die internetsnelheid aanpakken, dan is het vaak niet mogelijk om dit apart te doen van het pakket. Je zal dan het gehele pakket moeten upgraden om dit voor elkaar te kunnen krijgen.

2. Bespaar veel geld op de televisie

Je hoort het vast vaker voorbijkomen, televisie sterft uit. Door de komst van apps zoals Netflix en Videoland is het televisiebeeld helemaal omgegooid, steeds minder mensen kijken naar de televisie en steeds vaker naar Netflix of Videoland. Televisies geven je vaak ook de mogelijkheid om met een koppeling deze apps te kunnen streamen zodat je het beeld overzet naar de televisie. Ook dit is mogelijk wanneer je voor een alles in 1 pakket kiest.

Ook is het slim om te kijken naar wat voor zenders je wil kijken, zitten er bijvoorbeeld 20 zenders in je pakket die je nooit kijkt dan in het slim om voor een pakket te gaan zonder al deze zenders. Wanneer je dit doet worden de maandelijkse kosten van het abonnement goedkoper doordat je minder diensten vraagt aan jouw provider.

3. Bespaar op jouw internet door de snelheid aan te passen

De consument heeft voortaan veel keuze uit verschillende internetsnelheden, maar deze hoge internetsnelheid is niet altijd nodig als je maar weinig gebruik maakt van het internet. Zo heb je genoeg aan een internetverbinding van 20 Mbits per seconde wanneer je alleen gebruikt maakt van YouTube, social media en Netflix. Kijk daarom goed bij je alles-in-1 pakket of de internetsnelheid niet overbodig hoog is, dit bespaart je maandelijks erg veel kosten. Wil je toevallig nu al internet vergelijken, klik dan op de link.

Kunnen er meer mensen gebruik van maken?

Kan ik met mijn alles-in-1 pakket meerdere mensen laten gebruik maken van mijn internet? Jazeker, dit is natuurlijk mogelijk. Wanneer dit vaak voorkomt dat er meerdere mensen op een internetnetwerk zitten, denk er dan wel aan dat je een alles-in-1 pakket kiest met een minimale internetsnelheid van boven de 50 Mbits per seconde. Zo voorkom je irritant haperende filmpjes en kan je altijd genieten van pijlsnel internet.

besparen alles in 1 pakket
besparingen alles in 1

Handige & leuke Video’s

Een alles-in-1 pakket bestellen inclusief cadeau

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een alles-in-1 pakket zodat ze alle bellen, internet en televisie bij dezelfde provider hebben, lekker makkelijk vinden vele Nederlanders. Maar er is een groot voordeel de providers merken dat er steeds meer mensen een alles-in-1...

Alles-in-1 provider kiezen, wat zijn de aandachtspunten?

Aandachtspunten op een rijtje De alles-in-1 aanbieders hebben allemaal verschillende pakketten, voor elke consument wat wils. Maar de vraag is natuurlijk, kan ik dit pakket overal krijgen, waar ik ook woon? Daarnaast zijn er nog veel andere dingen waar je op moet...

3 tips over hoe je kan besparen op televisie, bellen en internet
1 (20%) 1 vote

Laatst geüpdatet