Havoc

De digitale televisiezender Havoc focust zich voornamelijk op muziek en sport. Je zult het wellicht apart vinden dat muziek en sport wordt gecombineerd op een televisiezender, maar de reden hiervoor is dat het een zogenoemd multi-platform netwerk is.

Op het multi-platform worden bijvoorbeeld tijdens een uitzending live Twitter berichten getoond. Daarnaast kan men tijdens een uitzending chatten met sporters of artiesten, om zo hen stem uit te brengen voor bijvoorbeeld een muziekvideo. Met andere woorden: de kijker is mede bepalend voor de programmering.

Het aanbod van Havoc

Zoals ongetwijfeld naar voren is gekomen, beschikt Havoc TV over een gevarieerd aanbod aan onderwerpen. Uiteraard gaan we je een duidelijker beeld verschaffen over de programmering van het multi-platform. Het wisselende aanbod en multimediale karakter van de zender zorgen ervoor dat Havoc geschikt is voor de jongere generaties.

Bij de zender kan je programma’s over skaten, surfen en wintersport verwachten. De programmering is gebaseerd op authenticiteit, maar voornamelijk op onafhankelijkheid. Ook kan je genieten van muziek, zo word er dagelijks een breed aanbod aan muziekvideo’s uitgezonden. Kortom, kan je bij Havoc terecht voor een divers aanbod aan muziekvideo’s, sport- en lifestyle programma’s verwachten.

Beschikbaarheid en eventuele opties

Het is goed om te starten met het feit dat Havoc bij geen enkele provider beschikbaar word gesteld in het basispakket. Maar wees niet getreurd, het is namelijk bij de provider Youfone mogelijk het kanaal optioneel te ontvangen, uiteraard tegen de betaling van een meerprijs.

Wil jij genieten van het diverse aanbod aan programma’s met de best mogelijke beeldresolutie? Dan moeten we je helaas teleurstellen. Havoc is namelijk bij geen enkele provider verkrijgbaar in HD kwaliteit. Je zult het dus moeten doen met de aangeboden beeldresolutie van de provider.

Heb jij jouw favoriete lifestyleprogramma gemist? Of loop je vertraging op je werk op waardoor je het begin van een spannende surfwedstrijd hebt moeten missen? Ga dan van te voren even na of jouw huidige provider kan voldoen aan de opties Begin- en Programma Gemist. Het kan uiteraard erg vervelend zijn dat je het gemiste programma niet terug kunt kijken.

Tot slot willen we het met je hebben over Havoc online kijken. Het is tegenwoordig namelijk mogelijk om op je tablet of smartphone tv te kijken. Echter is het wel noodzakelijk dat men hiervoor een applicatie download. Na het downloaden van deze applicatie kun je in een paar klikken kijken naar Havoc TV. Echter is het niet vanzelfsprekend dat iedere provider deze optie zonder wifi, of buitenshuis kan garanderen.

Kun jij niet wachten om te genieten van de leukste lifestyleprogramma’s of sta je te poppelen om te chatten met jouw favoriete artiest? Bekijk dan eens onderstaand overzicht. Hier zie je namelijk direct de beschikbaarheid en eventuele opties van Havoc per provider. Daarna kun je direct beginnen met vergelijken voor de beste deals!

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

NPO 1
RTL 7
NET5
NPO 2
RTL 8
Veronica tv
NPO 3
SBS 9
Ziggo Docu
RTL 4
NPO 1 GOS
HOi TV
RTL 5
NPO 2 GOS
SBS 6
NPO 3 GOS