Njam

Het Vlaamse kookprogramma Njam is in samenwerking met studio 100 opgericht in 2010. De bedenker en tevens oprichter van de kookzender is de driesterren chef Peter Goossens. De programmering van de zender bestaat enkel alleen uit programma’s met een culinair tintje.

In het programma worden dagelijks klassieke en moderne gerechten tentoongesteld. Daarnaast is het leuk om te weten dat de zender deels verantwoordelijk is voor de productie. Ook worden buitenlandse programma’s uitgezonden bij de kookzender Njam. De presentatoren van de Vlaamse televisiezender zijn Peter en Hanne Troonbeecks, die tevens de afleveringen vormgeven met tips, weetjes en uiteraard heerlijke recepten.

Welke koks zijn er te bewonderen bij Njam?

Omdat Njam volledig in het teken staat van koken, recepten en chef koks is het prettig om te weten welke welke koks men kan bewonderen bij de Vlaamse televisiezender. Uiteraard is Peter Goossen regelmatig te zien. In 1992 opende Peter een welbekend restaurant in België, genaamd Hof van Cleve, vanaf dat moment heeft Peter talloze prijzen gewonnen door zijn legendarische kookkunsten. Zijn restaurant Hof van Cleve is gekroond met drie Michelin sterren en in 2004 is Peter Goossens benoemd tot chef van het jaar.

Uiteraard is het hier niet mee gezegd, men kan bij de televisiezender genieten van de allerbeste koks van België. Hierbij willen we een aantal voorbeelden geven van de beste chefs die te zien zijn bij de zender:

  • Andy de Brouwer
  • Dominique Persoone
  • Ellemieke Vermolen
  • Manuel Wouters
  • Jan Buytaert

 Wil jij in een oogopslag zien welke opties beschikbaar zijn per provider? Bekijk dan eens aandachtig onderstaand overzicht en wellicht geniet jij binnenkort mee met de lekkerste recepten uit het Belgisch kookprogramma! Na het bekijken van de tabel kun je direct beginnen met het vergelijken van alle aanbieders.

Beschikbaarheid en opties van het kookprogramma

Ben jij benieuwd naar het kookprogramma Njam? En wil je weten of jouw huidige provider voldoet aan de door jou gewenste opties? Lees dan nog even met ons mee. Njam is momenteel bij vier van de providers verkrijgbaar in het basispakket. Daarnaast kan men het bij Youfone optioneel verkrijgen tegen de betaling van een meerprijs.

Indien je wil genieten van het best verkrijgbare beeldkwaliteit, dien je er van op de hoogte te zijn dat het programma slechts bij vier van de providers te zien is in HD kwaliteit. Het is verstandig om vooraf even na te gaan of jouw huidige provider kan voldoen aan de opties Begin Gemist en Programma Gemist. Het kan namelijk zo zijn dat je vertraging hebt opgelopen en hierdoor helaas de bereidingswijze van een van de Njam recepten moet missen.

Tot slot willen we aanvullende informatie verschaffen over hoe je op je smartphone of tablet kunt meegenieten het culinaire televisiekanaal, drie providers maken het namelijk mogelijk om een tv applicatie te downloaden waarmee je in een paar klikken kunt mee genieten van Njam TV.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

NPO 1
RTL 7
NET5
NPO 2
RTL 8
Veronica tv
NPO 3
SBS 9
Ziggo Docu
RTL 4
NPO 1 GOS
HOi TV
RTL 5
NPO 2 GOS
SBS 6
NPO 3 GOS