Revolt

Revolt is een Amerikaanse televisiezender die zich voornamelijk focust op het uitzenden van hiphop muziek. Een van de kenmerken van Revolt is dat het bedrijf nauwlettend de jeugd erbij betrekt, en er mee in gesprek gaat via de sociale media.

Op de zender kan men onder andere genieten van liveoptredens, interviews, nieuws omtrent muziek en natuurlijk muziekvideo’s. De Amerikaanse onderneming Revolt is opgericht door Sean Combs, in oktober 2013. Sean Combs staat ook wel bekend als P. Diddy of Puff Daddy. Tevens zorgt Area Media dat de zender ook in Europa te zien is.

Het aanbod van Revolt tv

Heb jij interesse in de hip-hop zender van de Amerikaanse rapper P.Diddy? Lees dan even met ons verder om een specifieker beeld te krijgen over de programmering van Revolt. Uiteraard zijn er bij de televisiezender documentaires te bekijken over de muziekindustrie. Buiten het feit dat de Amerikaanse muziekzender een divers aanbod van internationale muziekevenementen uitzendt, zorgt het Nederlandse recordlabel Top Notch voor programma’s met de beste R&B en hiphop artiesten van Nederland.

Om het wat specifieker te maken, willen we je een aantal voorbeelden geven van de programma’s die te zien zijn bij de televisiezender, namelijk:

  • The Breakfast Club
  • State Of The Culture
  • Drink Champs
  • Funny AF

Kortom, kunnen we concluderen dat Revolt continue programma’s over hip hop en alles wat daarbij komt kijken uitzendt. De programmering is dan ook uitermate geschikt voor iedere hop hop liefhebber. Wil jij weten of jouw provider kan voldoen aan de geschikte opties en beschikbaarheid? Lees dan gerust even met ons verder.

Beschikbaarheid en opties van de hip hop zender

Het is goed om op de hoogte te zijn van het feit dat Revolt bij geen enkele provider beschikbaar is in het basispakket. Daarentegen is de muziekzender wel tegen betaling van een meerprijs optioneel te verkrijgen bij de provider KPN.

Als jij graag up-to-date wilt blijven van al het actuele nieuws omtrent hip hop, dien je er bewust van te zijn dat het niet vanzelfsprekend is dat men gebruik kan maken van de opties Begin- of Programma Gemist. Het kan uiteraard erg vervelend zijn dat je jouw favoriete hip hop documentaire moet missen, zeker als je het vervolgens niet kunt terug kijken.

Tot slot is het tegenwoordig mogelijk via een televisie app RevoltTV online te bekijken op je tablet of smartphone. Zo kan men buitenshuis of onderweg middels een paar klikken blijven genieten van hip hop. Het is wel belangrijk even na te gaan, of jouw provider het daadwerkelijk mogelijk maakt tv te kijken buitenshuis, zonder Wi-Fi. Wil jij meer weten over de mogelijke opties en beschikbaarheid van de hip hop zender Revolt tv? Bekijk dan even rustig onderstaand overzicht waarin alle opties en beschikbaarheid per provider verwerkt zijn.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

NPO 1
RTL 7
NET5
NPO 2
RTL 8
Veronica tv
NPO 3
SBS 9
Ziggo Docu
RTL 4
NPO 1 GOS
HOi TV
RTL 5
NPO 2 GOS
SBS 6
NPO 3 GOS