RTL 7

RTL 7 is een televisie zender die zich vooral op de mannelijke kijker richt, ze worden dan ook bestempeld als de ideale mannenzender in Nederland. Je kunt ze herkennen aan de slogan “meer voor mannen”. Op dit kanaal zie je de beste televisie programma’s.

Het zit vol met humor, het is recht door zee en je krijgt boordevol actie te zien. Ook hier vind je leerzame programma’s. Heb je het afgelopen week druk gehad met je dagelijkse taken? Via RTL 7 gemist kun je al je favoriete programma’s ten allen tijden terug kijk op al je apparaten.

RTL 7 wat kun je op de zender zien?

RTL 7 zendt verschillende mannelijke programma’s uit verschillende categorieën, hier hebben wij een aantal opgesomd:

  • Sport
  • Actiefilms
  • Zakelijke programma’s
  • Financieel economisch nieuws

Je hebt daarbij ook RTL 7 series die vaak alleen op deze zender te zien zijn zoals:

  • Hardcore Pawn
  • The A-team
  • Idioten op de weg
  • De helden van de brandweer
  • Married with children

RTL7 online hoe werkt dat?

Je kunt met je smartphone of tablet naar RTL 7 kijken als je onderweg bent of misschien geen televisie in de buurt hebt. Je download de app van NLZIET via de Playstore, Appstore. De app is ook op de laptop te downloaden, handig voor gezinnen die nog wel eens een scherm te kort komen. Hierdoor hoef je nooit meer je leukste televisieprogramma’s te missen. Je betaald een klein maandelijkse bedrag voor deze service.

RTL 7 TV programma’s die exclusief zijn:

Als je graag naar sport kijkt kun je via deze zender het darten, wedstrijden van UEFA- en Europa league zien. Naast deze prachtige voetbaltoernooien houd het nog niet op voor de voetballiefhebber, RTL 7 voorziet je namelijk van tal van andere voetbalprogramma’s. Goed om te weten is dat Voetbal Inside is verhuis naar Veronica, onder een andere naam, namelijk Veronica Inside. Geen fanatieke voetbalfan? Geen stress, er is ook tal van auto-, motor- en vechtsport te zien op RTL 7.

Ben je nog meer geïnteresseerd geraakt? Bekijk dan direct de tabel hieronder met alle mogelijkheden van deze zender per provider. Na deze tabel kun je meteen beginnen met vergelijken!

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

NPO 1
RTL 7
NET5
NPO 2
RTL 8
Veronica tv
NPO 3
SBS 9
Ziggo Docu
RTL 4
NPO 1 GOS
HOi TV
RTL 5
NPO 2 GOS
SBS 6
NPO 3 GOS