24 Kitchen

24 Kitchen is een televisiezender van Nederlandse bodem die zich focust op alles wat met goed en gevarieerd eten te maken heeft. Hun doel is om de kijkers betrouwbare kennis over te brengen en goede voorlichtingen te geven over hoe ons voedsel word geproduceerd en bereid dient te worden.

24kitchen zendt een 24-uurs programmering uit die met voeding en koken te maken heeft. De zender maakt zich ook hard voor de belangrijke aspecten die te maken hebben met gezondheid en voeding. Met behulp van deze missie motiveert dit kanaal zijn kijkers om meer aandacht te geven aan hun dagelijkse maaltijden.

Programmeringen

De programma’s zijn gevarieerd en veelzijdig als we het over eten hebben, er worden verschillende gerechten uit de hele wereld bereidt en besproken. Ook gerechten uit ons klein kikkerlandje! Ook vindt u hier programma’s die van oorsprong uit Amerika komen. Wij hebben een paar welbekende programma’s voor u op een rijtje gezet.

 • BBQ Street
 • Foodporn
 • Donal’s Meal In Minutes
 • De Jonge Bakkers
 • Miljuschka In Japan
 • Top Chef

24 Kitchen recepten

Via de website van 24 Kitchen kunt u gemakkelijk alle speciale 24 Kitchen recepten vinden, meestal is er een beschrijving en een filmpje bij het gerecht toegevoegd. De verschillende 24 Kitchen chefs zorgen voor diverse manieren van gerechten bereiden, wij hebben een paar beroemde 24Kitchen koks voor u hieronder opgesomd:

 • Jop en Perry
 • Mounir Toub
 • Jet Van Nieuwkerk
 • Hugo Kennis
 • Marvin Mumu

Om het je nog gemakkelijker te maken hebben wij alle mogelijkheden die een provider aanbiedt in een tabel hieronder geplaatst. Zodra je de tabel hebt bekeken, kan je direct gaan vergelijken

Beschikbaarheid en mogelijkheden

Het televisiekanaal 24 Kitchen is niet bij alle providers te verkrijgen in het standaardpakket. U kunt bij sommige providers deze zender voor een klein maandelijkse bedrag toevoegen, raadpleeg altijd uw provider voor de mogelijkheden!

Wilt u uw favoriete 24kitchen programma’s niet meer missen? Dan kunt u heel simpel Programma Gemist bij uw pakket voegen, let wel op niet alle providers leveren deze service! Als alternatief kunt u ook via Begin Gemist uitzendingen van 24 Kitchen terugkijken.

Tegenwoordig kunt u met behulp van de TV app op uw tablet, smartphone of laptop 24kitchen terugkijken, en u kunt zelfs programma’s live blijven volgen op uw smartphone, het maakt dus niet meer uit waar u bent! Wat u moet doen is via de app- of Playstore de TV App downloaden, vervolgens opent u de app en u hoeft niets meer te missen. Via de app ziet u ook de 24 Kitchen tv gids, zo weet u altijd wanneer u favoriete programma word uitgezonden. U kunt bij sommige providers ook buitenshuis genieten van de TV App.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

Comedy Central
OUTtv
RTL Z
E!
24Kitchen
CBS reality
Havoc
FOX
Fashiontv
Njam!
TLC
RTL Crime
REVOLT
NPO Best
KPN presenteert
C.C. Family
NPO 101
C.C. Extra
RTL Lounge