CBS Reality

CBS Reality is een digitaal televisiekanaal en tevens eigendom van CBS Studios International en AMC Networks International. Zoals al naar voren komt in de naam, ligt de focus van de televisiezender voornamelijk op het uitzenden van reality-televisie.

Bij CBS Reality komen dan ook alle kenmerken van het echte leven voorbij in onder andere documentaires, waargebeurde verhalen en uiteraard real-life shows. in 1999 is de zender gestart en was vanaf dat moment te zien in meerdere continenten zoals het Midden-Oosten, Afrika en uiteraard Europa.

De programmering van CBS Reality

We kunnen ons uiteraard goed voorstellen dat je jezelf op dit moment afvraagt wat je kunt verwachten van het aanbod van de zender. Zoals duidelijk geworden is bestaat het aanbod voornamelijk uit real-life programma’s die gebeurtenissen bevatten uit het dagelijks leven van mensen. Echter willen we hier een specifieker beeld van geven. Om te beginnen is het logisch dat de uitgezonden programma’s grotendeels zonder scripts, stunts en acteurs gemaakt worden.

Een aantal voorbeelden van populaire programma’s die men kan zien bij CBS Reality Nederland zijn:

  • Nurses
  • Bondi Rescue
  • Sinds And Secrets
  • Medical Emergency
  • Jerry Springer

We weten nu onder andere wat de CBS Reality inhoud en wat voor programma’s te vinden zijn bij de real-life tv zender. In onderstaand stuk tekst willen we je graag aanvullende informatie geven over de beschikbaarheid en eventuele opties van de zender, per provider. Ben jij geïnteresseerd in CBS Reality? Lees dan gerust even met ons verder

Opties en beschikbaarheid van het kanaal

De real-life televisiezender CBS Reality is helaas bij geen enkele provider beschikbaar in het basispakket. Bij onder andere Ziggo, Caiway, Online en T-Mobile kan men de zender tegen betaling van een meerprijs optioneel ontvangen.

Verder dien je er van op de hoogte te zijn dat het niet vanzelfsprekend is dat iedere provider de opties Begin Gemist en Programma Gemist aanbiedt. Je kunt je vast wel voorstellen dat erg vervelend is dat je jouw favoriete programma gemist hebt, en het vervolgens niet terug kunt kijken. We willen je graag verwijzen naar onderstaande vergelijker indien jij wilt checken of jouw provider hier aan kan voldoen.

Tot slot willen we je extra informatie geven over CBS Reality online kijken. Het is met de hedendaagse technologische ontwikkelingen namelijk mogelijk tv te kijken met je tablet of smartphone. Echter is het wel noodzakelijk dat men hiervoor een TV app download. Tevens is het door middel van deze app eenvoudig de TV gids van CBS Reality te bekijken. Controleer van te voren even door middel van onderstaand overzicht of jouw provider deze optie ook daadwerkelijk buitenshuis of zonder Wi-Fi mogelijk maakt.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

Comedy Central
OUTtv
RTL Z
E!
24Kitchen
CBS reality
Havoc
FOX
Fashiontv
Njam!
TLC
RTL Crime
REVOLT
NPO Best
KPN presenteert
C.C. Family
NPO 101
C.C. Extra
RTL Lounge