Comedy Central Extra

Sinds 2011 is Comedy Central Extra een digitale televisiezender, dat onderdeel is  van de omroep Comedy Central. De Nederlandse televisiezender Comedy Central staat in het teken van humor en amusement, en zoals de naam al doet zeggen, voegt Comedy Central Extra hier een aanvulling op.

Het is een comedyzender bedoelt voor de mensen die niet genoeg kunnen krijgen van enkel de series, soaps en films die worden uitgezonden op Comedy Central. Op deze zender kun je voornamelijk talkshows verwachten waarbij men op een humoristische manier vorm geeft aan het hedendaagse nieuws. Daarnaast maakt de zender veel gebruik van stand up comedyshows.

Het is nu geleidelijk aan duidelijk geworden dat het programma voornamelijk bestaat uit series en soaps met een humoristisch tintje. In de volgende alinea’s willen we je graag wat specifiekere informatie geven over de programma’s die bij de televisiezender te bewonderen zijn. Daarnaast gaan we wat aanvullende informatie verschaffen over de opties en beschikbaarheid van het kanaal, aangezien het niet vanzelfsprekend is dat de zender bij iedere provider beschikbaar is. Lees gerust even verder.

Wat heeft Comedy Central Extra te bieden?

Het kan wellicht prettig zijn om op de hoogte te zijn van het feit dat Comedy Central zelf deels verantwoordelijk is voor de productie van bepaalde soaps en series. Comedy Central Extra is een aanvulling op Comedy Central, en bedoelt voor iedereen die geen genoegen kan krijgen van humor. Een aantal voorbeelden van programma’s die je kunt bewonderen bij de comedyzender zijn:

 • Ugly Americans.
 • I Live With Models.
 • The Daily Show.
 • Workaholics.

Kortom, is Comedy Central Extra een perfecte zender voor zij die exclusieve soaps en series vol met humor willen zien.

Opties en beschikbaarheid van het kanaal

Om te starten willen we je attenderen op het feit dat Comedy Central Extra niet bij iedere provider beschikbaar is. Echter is het bij bepaalde aanbieders wel mogelijk tegen een meerprijs de zender te kunnen bekijken. De Tv-zender Comedy Central Extra is beschikbaar bij: 

 • T-Mobile
 • KPN
 • XS4ALL
 • Ziggo
 • Oxxio
 • Youfone
 • Caiway
 • Budget
 • Delta

Voor meer informatie over de providers die de comedyzender optioneel aanbieden, willen we je graag verwijzen naar onderstaande tabel.

Het zal vast wel eens voorgevallen zijn dat je jouw favoriete televisie programma gemist hebt, dit kan erg teleurstellend zijn, zeker als je er vervolgens achter komt dat het bij jouw provider niet mogelijk is het programma terug te kijken via Programma Gemist. Het is daarom verstandig even te checken of jouw provider het mogelijk maakt een soaps of serie te kijken via de desbetreffende optie. Tevens is het bij Comedy Central Extra ook niet vanzelfsprekend dat je een uitzending kunt herstarten door middel van de optie Begin Gemist.

Kun je geen genoeg krijgen van comedy en wil je buitenshuis altijd op de hoogte blijven van de meest humoristische tv uitzendingen? Lees dan eens rustig de onderstaande tabel door, zodat je kunt bekijken of jouw aanbieder het mogelijk maakt door middel van een applicatie het kanaal te kijken op je smartphone of tablet. Als laatste, maar niet als minste, willen we je meegeven dat de zender over een Comedy Central Extra tv gids beschikt, zodat je nooit meer je favoriete uitzending op Comedy Central Extra hoeft te missen!

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

Comedy Central
OUTtv
RTL Z
E!
24Kitchen
CBS reality
Havoc
FOX
Fashiontv
Njam!
TLC
RTL Crime
REVOLT
NPO Best
KPN presenteert
C.C. Family
NPO 101
C.C. Extra
RTL Lounge