KPN Presenteert

KPN Presenteert is een Nederlands digitaal televisiekanaal en tevens onderdeel van provider KPN. Dit is dan ook de reden dat het programma enkel beschikbaar is voor klanten van KPN.

Het kanaal is in 2005 gestart, en werd voornamelijk opgericht met als doel de klanten iets aanvullends te bieden. Echter is KPN in 2018 gestopt met KPN Presenteert, vanaf dat moment ging het kanaal verder onder het mom van KPN Extra TV.

De programmering van KPN Presenteert

We kunnen ons goed voorstellen dat je jezelf nu afvraagt: wat is KPN Presenteert en wat kan ik zien in de programmering? Om hier een concreet antwoord op te kunnen geven, willen we je een uitgebreid en duidelijk beeld verschaffen van het aanbod aan de hand van specifieke voorbeelden. Laten we starten met het feit dat het aanbod vanaf het begin voornamelijk bestond uit muziek- en sportprogramma’s.

Bij het kanaal bleef het echter niet alleen bij sport- en muziekprogramma’s. Naarmate de tijd werden er ook zogenoemde KPN Presenteert Series toegevoegd aan het aanbod. Hierdoor kan men tegenwoordig genieten van talloze series met veel verschillende genres. Zo zijn er niet alleen series uit Nederland, maar ook uit het buitenland te zien. Hou jij niet van series, maar ben je een echte filmliefhebber? Wees dan niet getreurd, bij KPN Presenteert kan men ook genieten van een breed aanbod aan populaire films.

Om je een specifiek beeld te kunnen geven van het aanbod van KPN Presenteert willen je een aantal voorbeelden geven van populaire programma’s die men kan verwachten bij het kanaal, namelijk :

  • De Mannentester
  • Onze Helden
  • Audio Obscura
  • Clubhuis 16
  • L.A. Breakfast
  • Me, Myself & Rio

Sta jij te poppelen om mee te genieten van onder andere de leukste sport en -muziekprogramma’s? Of wil jij liever vandaag dan morgen beginnen aan een van de vele populaire films en series? Lees dan even met ons verder om te kijken naar de beschikbaarheid en eventuele opties.

Beschikbaarheid en eventuele opties van de zender

Het is goed om te starten met het gegeven dat KPN Presenteert slechts bij de provider Budget beschikbaar is in het basispakket. Daarnaast is het kanaal bij geen enkele andere provider optioneel verkrijgbaar. Als jij een sterke waarde hecht aan het kijken van films of series in de best mogelijk beeldresolutie, dan moeten we je teleurstellen. Het kanaal is namelijk bij geen van onze providers beschikbaar in HD kwaliteit.

Bovendien is het altijd verstandig om van te voren even na te gaan of jouw huidige provider kan voldoen aan de optie KPN Presenteert Gemist. Het kan namelijk erg vervelend zijn dat je jouw favoriete programma gemist hebt en het vervolgens niet terug kunt kijken. Wil jij weten of jouw provider kan voldoen aan deze optie? Dan willen je graag verwijzen naar onderstaande vergelijker.

Tot slot willen we het met je hebben over online tv kijken. Het is tegenwoordig namelijk mogelijk door middel van een TV applicatie op je tablet of smartphone te kunnen genieten van alle KPN Presenteert Programma’s. Echter dien je van te voren wel even na te gaan of jouw provider deze optie aanbied. Ook is het niet vanzelfsprekend dat iedere provider deze optie buitenshuis, of zonder wifi kan garanderen.

Heb jij interesse in het aanvullende kanaal van de provider KPN en wil je in één oogopslag checken of jouw provider de genoemde opties beschikbaar stelt? Neem dan eens onderstaand overzicht door. Hier vind je namelijk alle mogelijkheden en eventuele opties van KPN Presenteert per provider.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

Comedy Central
OUTtv
RTL Z
E!
24Kitchen
CBS reality
Havoc
FOX
Fashiontv
Njam!
TLC
RTL Crime
REVOLT
NPO Best
KPN presenteert
C.C. Family
NPO 101
C.C. Extra
RTL Lounge