Fashion TV

Fashion TV, de volledige betekenis van de afkorting FTV. De televisiezender komt oorspronkelijk uit Frankrijk, en is in 1997 gestart. Tevens is de zender over de hele wereld te bewonderen. Zoals de naam van de televisiezender al zegt, is het kanaal voornamelijk gefocust op lifestyle en mode.

Het is wellicht interessant om te weten dat alle programma’s bij Fashion TV niet te zien zijn bij andere televisiezenders. Zoals je ongetwijfeld al verwacht, bestaat de programmering vooral uit korte beelden van modeshows en dergelijke programma’s omtrent make-up, lifestyle, beauty en modetrends.

Nu we een goed beeld hebben bij de televisiezender, willen we in volgende alinea’s graag wat extra informatie geven over de programma’s die te zien zijn op de zender. Daarnaast gaan we wat vertellen over de opties en beschikbaarheid van het kanaal. Lees gerust even met ons mee.

Fashion TV zien?

We kunnen stellen dat de Franse televisiezender gericht is op lifestyle, beauty, make-up en natuurlijk modeshows. Uiteraard zijn vrouwen de doelgroep, echter is het ook geschikt voor mannen die geïnteresseerd zijn in de genoemde onderwerpen.

Benieuwd naar de bekendste programmeringen bij Fashion TV? We hebben een aantal populaire programma’s voor je op een rij gezet.

  • Fashion Week
  • F People
  • Top Photoshoots
  • Top Models
  • Designers

Kortom, kunnen we concluderen dat de Franse televisiezender Fashion TV geschikt is voor eenieder die geïnteresseerd is in programma’s over beauty en lifestyle, maar voornamelijk mode!

De beschikbaarheid en opties van de Franse modezender

Het is goed om te beginnen, met het feit, dat de televisiezender niet vanzelfsprekend beschikbaar is bij alle providers. De televisiezender is slechts beschikbaar bij twee providers in het basispakket. Daarentegen is de zender wél bij vier providers optioneel beschikbaar tegen een meerprijs. Het is dus belangrijk om even na te gaan, of je huidige provider kan voldoen aan jouw wens om Fashion TV te bewonderen.

We willen je graag aanvullende informatie geven over de opties die het kanaal te bieden heeft. Bij twee providers is het mogelijk om Fashion TV online te bekijken op je smartphone of tablet. Je dient hiervoor de Fashion TV app te downloaden. Dit kan erg prettig zijn in het geval dat je niet thuis, of onderweg bent. Zo kun je altijd eenvoudig op je telefoon of tablet Fashion TV live blijven zien. Top, toch?

Ook is het belangrijk om te vertellen, dat niet iedere provider standaard de opties bied om een programma terug of opnieuw te bekijken. Het is enkel bij de provider Youfone mogelijk, om een aflevering of modeshow terug te kijken via de optie Programma Gemist. Bij twee van de providers kun je eenvoudig een programma vanaf het begin bewonderen, door middel van de optie Begin Gemist. Ben jij benieuwd of jouw huidige provider aan jouw wensen? Dan kun je eenvoudig door middel van onderstaand overzicht checken of jouw provider voldoet aan de desbetreffende opties.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

Comedy Central
OUTtv
RTL Z
E!
24Kitchen
CBS reality
Havoc
FOX
Fashiontv
Njam!
TLC
RTL Crime
REVOLT
NPO Best
KPN presenteert
C.C. Family
NPO 101
C.C. Extra
RTL Lounge