TLC

TLC is een Amerikaanse televisiekanaal die sinds 1991 onderdeel is van Discovery Channel. De afkorting van TLC staat voor The Learning Channel. Sinds 2011 is deze zender te zien op de Nederlandse televisie. Voorheen deelde het met Animal Planet samen één televisiezender.

Vanaf 2012 heeft TLC een eigen kanaal gekregen en werden zij een 24-uurs zender. Nu jaren later is TLC uit gegroeid tot een van de grootste vrouwenkanalen ter wereld. De doelgroep van TLC bestaat voornamelijk uit vrouwelijke kijkers uit de leeftijdscategorie 25 tot 55 jaar.

Programmeringen

De programmering van TLC biedt verschillende maar ook opvallende programma’s aan die gaan over zowel alledaagse en niet alledaagse onderwerpen. Voor een deel bestaat de programmering uit mooie oprechte verhalen die worden vertelt over unieke mensen over de hele wereld. Sommige verhalen zijn heel ontroerend. Daarnaast komen er onderwerpen aanbod waar een taboe op heerst.

Verder kunt u hier ook diverse TLC programma’s vinden over trouwen, fashion, meesterbakkers, extreme koopjesjagers, bevallingen. Ook worden er Nederlandse eigen producties uitgezonden op dit kanaal. Lang niet alles is gericht op de vrouwelijke kijkers, de zender dient ook als entertainment platform.

Wij zijn voor u in de TLC tv gids gedoken, en hebben voor u een aantal bekende programma’s opgesomd:

  • Say Yes To The Dress
  • Long Island Medium
  • Wedding SOS
  • A baby Story
  • Counting On
  • 90 Day Fiancé
  • Bakkery Boss
  • Alles Uit De Kast

Bekijk hieronder in de tabel direct alle mogelijkheden van deze zender. Begin na het kijken van de tabel meteen met vergelijken voor de beste deals!

 

Beschikbaarheid en mogelijkheden

De televisiezender TLC Nederland is bij meerdere providers verkrijgbaar in het basispakket. Ook is er een mogelijkheid om de zender in HD te kunnen ontvangen. Raadpleeg hiervoor uw provider voor de mogelijkheden!

Wilt u uw favoriete programma op TLC terugkijken? Met Programma Gemist hoeft u nooit meer een uitzending te missen. Wij bieden ook een alternatief aan genaamd Begin Gemist, hiermee kunt ook genieten van TLC gemist.

Heeft u geen televisie in de buurt? Geen probleem! Met de TV App kunt u via uw smartphone, tablet of laptop heel simpel alles blijven volgen. Hierdoor kunt u waar- en wanneer u wilt naar TLC kijken. Deze applicatie beschikt ook over TLC gids. De TV app is gemakkelijk te downloaden via de app- of playstore. Let op niet alle providers heeft deze mogelijkheid om buitenhuis televisie te kijken. Neem contact op met uw provider voor verdere toelichting.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

Comedy Central
OUTtv
RTL Z
E!
24Kitchen
CBS reality
Havoc
FOX
Fashiontv
Njam!
TLC
RTL Crime
REVOLT
NPO Best
KPN presenteert
C.C. Family
NPO 101
C.C. Extra
RTL Lounge