NPO Best

NPO Best is een onderdeel van de Nederlandse publieke oproep, de NPO heeft meerdere televisiezenders in haar arsenaal. Een aantal voorbeelden hiervan zijn NPO 1, 2 en 3.

Ook beheren zij een zender voor jongeren vanaf 12 jaar genaamd Zapp en een zender voor de kinderen genaamd Zappelin. Dit thema kanaal zendt de beste programma’s uit die je in het Nederlandse archief kunt vinden.

Programma’s

U kunt hier verschillende programma’s vinden zoals talkshows, amusement, en een gevarieerde mix van interessante programma’s. Doordat ze die strategie hanteren hebben zij een hele unieke programmering, veel programma’s zijn al tientallen jaren oud maar zijn nog steeds populair. NPO Best geeft een nostalgisch gevoel aan de kijkers. Om u die gevoel nu al te laten ervaren, zijn wij voor u in de NPO Best tv gids gedoken. Hieronder hebben wij een aantal op gesomd:

  • Flikken Maastricht
  • Eén Tegen 100
  • Barend En Witteman
  • De Schreeuw van de Leeuw
  • Sonja op

Bekijk hieronder de tabel voor alle informatie over de mogelijkheden per provider. 

NPO Best stopt?

NPO Best is gestopt sinds 2018 door een verandering bij de Nederlandse omroep. De televisiezender bestaat nog wel alleen opereert het onder de naam NPO 1 extra. Door deze verandering kunt u voortaan genieten van een 24- uurs programmering. Dat houdt in dat u heel de dag door kunt kijken naar de leukste programma’s uit uw jeugd. Tot slot behoudt u naast de bovengenoemde alle mogelijkheden die u van NPO Best gewend bent.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

Comedy Central
OUTtv
RTL Z
E!
24Kitchen
CBS reality
Havoc
FOX
Fashiontv
Njam!
TLC
RTL Crime
REVOLT
NPO Best
KPN presenteert
C.C. Family
NPO 101
C.C. Extra
RTL Lounge