FOX

Fox is een televisiekanaal welke oorspronkelijk uit Amerika komt. Het is een onderdeel van Fox Entertainment Group, welke behoren tot de televisiemacht 21st Century Fox. Vanaf 1986 zendt dit kanaal uit op de Amerikaanse televisie, later in 2013 heeft de zender ook een plekje op de Nederlandse televisie weten te bemachtigen.

Deze zender staat bekend als de voorloper van nieuwe films/series, dat komt doordat de nieuwe programma’s eerder op de Amerikaanse televisie verschijnen dan in Nederland. u kunt hier ook de iconische acteurs zoals: Jim Carrey of Ben stiller bewonderen. Fox is het vier na grootste televisiebedrijf in Amerika.

Programmeringen

De programmering van Fox tv bestaat vooral uit Amerikaanse films, series en sport. Denk hierbij aan de Ultimate Fighting Championship (UFC) of de Amerikaanse Superbowl. Fox heeft ook hun eigen producties die al heel lang hoge kijkcijfers trekken, denk aan: Avatar ,Titanic, Starwars en The A-Team.

Deze zender zendt een hoop over voetbal uit zoals nieuws uit de voetbalwereld en ook samenvattingen van wedstrijden. De verschillende genres die u hier kunt vinden zijn: horror, actie en misdaad. Voor echte spanning bent u dus hier op het juiste adres! Wij hebben uit de Fox tv gids een aantal series geplukt en ze hier onder voor u opgesomd:

  • The Gifted
  • The Walking Dead
  • CSI
  • American Horror Story
  • Bones

Verder kunt u als liefhebber van de series Will & Grace of The Simpsons ook hier terecht voor de nieuwe afleveringen die nog niet op de Nederlandse televisie uitgezonden zijn.

Vervolgens kunt u hier ook genieten van de Amerikaanse realityshows, Fox tv zendt een heleboel grote namen uit zoals:

  • Hell’s Kitchen
  • So you Think You Can Dance
  • American Idol

Wordt wegwijs gemaakt in de Fox tv zender door de tabel hieronder te bekijken. Daar kan je zien welke mogelijkheden er allemaal zijn per aanbieder. Na de tabel te hebben bekeken kun je verder doorgaan naar de vergelijker. Kom direct achter de beste deals!

Beschikbaarheid en mogelijkheden

Bij elke provider kunt u de zender Fox standaard in het basispakket verkrijgen, daarbij is de zender ook standaard HD. Wilt u ook niet meer een uitzending van uw favoriete programma missen? Treuzel niet want bij de meeste providers kunt u Programma Gemist gewoon bijvoegen in uw pakket, raadpleeg wel uw provider naar de mogelijkheden.

Als alternatief bieden sommige providers ook Begin Gemist aan, ook hier geven wij u de tip raadpleeg uw provider naar deze service. Tegenwoordig kunt u via uw smartphone, tablet of laptop gemakkelijk kijken naar uw favoriete programma’s op Fox live. U kunt heel simpel de TV App downloaden via de App- of Playstore. met behulp van een databundel of wifi kunt u gewoon blijven kijken naar Fox tv live.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

Comedy Central
OUTtv
RTL Z
E!
24Kitchen
CBS reality
Havoc
FOX
Fashiontv
Njam!
TLC
RTL Crime
REVOLT
NPO Best
KPN presenteert
C.C. Family
NPO 101
C.C. Extra
RTL Lounge