Comedy Central Family

Comedy Central Family is een welbekend televisiekanaal wat valt onder de omroep Comedy Central. De televisiezender is samen met Comedy Central Family Extra een aanhangsel van de omroep Comedy Central. De zender is onder andere op te bewonderen in Zweden, Nederland, Hongarije, De Verenigde Staten en nog tal van anderen.

Beide kanalen bieden een gevarieerd programma vol met humoristische soaps, films en series. Echter bestaat er een klein verschil tussen de kanalen, namelijk de doelgroep. Zoals de titel al zegt richt Comedy Central zich op alle mogelijke manieren van humor. In tegenstelling tot Comedy Central Family, waar de focus voornamelijk ligt op humoristische soaps en series voor het hele gezin. Nu het helder geworden is wat het verschil is tussen de televisiezenders, willen we graag laten zien wat de opties en mogelijkheden van Comedy Central Family zijn, en wat voor soort programma’s je zowel tegenkomt op de televisiezender.

Wat kun je zien bij Comedy Central Family?

Zoals in bovenstaande tekst is vermeld, ligt de focus bij de televisiezender op het amuseren van het hele gezin. Je zult er dan ook niet raar van opkijken dat de televisiezender voornamelijk klassieke soaps en series uitzenden die een heerlijke hoeveelheid humor bevatten. Tevens is Comedy Central zelf verantwoordelijk voor de productie van een aantal eigen programma’s. Een aantal voorbeelden van programma’s die te zien zijn bij Comedy Central Family zijn:

  • The A-Team
  • Vrienden Voor Het Leven
  • Ushi & van Dijk
  • The Fresh Prince of Bel Air

Opties en mogelijkheden van het kanaal.

Om te beginnen is het goed om te weten dat de zender niet bij iedere provider wordt aangeboden. Helaas is de tv-zender alleen beschikbaar bij Delta, XS4ALL en Caiway tegen een meerprijs. Daarnaast is het niet vanzelfsprekend dat iedere provider Programma Gemist aanbiedt, het kan dus prettig zijn om even rustig te bekijken of jouw huidige provider deze optie aanbied. Uiteraard is het erg vervelend dat je jouw favoriete soap mist en deze vervolgens niet kunt terugkijken.

Ook dien je op de hoogte te zijn van het gegeven dat niet iedere provider een optie biedt om een soap door middel van Begin Gemist terug te kijken. Iedereen heeft wel eens ervaren hoe vervelend het is dat je het begin van je favoriete tv programma hebt moeten missen. Op je gemakje buitenshuis of onderweg genieten van traditionele soaps en series vol met humor en amusement? Kijk dan even naar onderstaande tabel of jouw huidige provider het mogelijk maakt door middel van een televisie applicatie Comedy Central Family te bekijken.

Nu duidelijk is geworden wat we kunnen bekijken op Comedy Central Family, wat het verschil is tussen de kanalen en tot slot wat de opties en beschikbaarheid hiervan zijn, kunnen we concluderen dat het geschikt is voor eenieder die van amuserende soaps en series houd die een gezonde dosis humor bevatten! Ben je op zoek naar amuserende, maar vooral humoristische televisie voor het hele gezin? Dan is Comedy Central Family het geschikte televisiekanaal!

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

Comedy Central
OUTtv
RTL Z
E!
24Kitchen
CBS reality
Havoc
FOX
Fashiontv
Njam!
TLC
RTL Crime
REVOLT
NPO Best
KPN presenteert
C.C. Family
NPO 101
C.C. Extra
RTL Lounge