Crime Investigation

Crime Investigation is een digitaal televisiekanaal en tevens onderdeel van A&E Networks UK. De focus van de zender ligt voornamelijk op het uitzenden van misdaadseries. Zo kan men genieten van talloze programma’s over criminaliteit, misdaad en politieonderzoeken. Het is wellicht interessant om te weten dat veel van de uitgezonden programma’s gebaseerd zijn op criminele delicten uit het echte leven.

Je zult jezelf wellicht afvragen of Crime Investigation ook in Nederland te bekijken is. In dat geval hebben we goed nieuws voor jou, want het beschikt namelijk ook over een zender voor alle Nederlanders, genaamd Crime Investigation Nederland.

De programmering van Crime Investigation

Zoals de naam al naar voren laat komen, kan men bij Crime Investigation voornamelijk genieten van programma’s omtrent criminaliteit. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat je hierbij nog geen duidelijk beeld hebt kunnen vormen over het aanbod van Crime Investigation. Om je een concreet beeld te kunnen geven willen we je aanvullende informatie verschaffen, met daarbij een aantal specifieke voorbeelden. 

De actieve criminele wereld, duistere hoeken van het leven en de meest beruchte moordzaken is wat de kijker van Crime Investigation kan verwachten. Bij Crime Investigation Series moet de kijker nauwlettend opletten om zo stukje voor stukje een misdaad te kunnen oplossen. Een aantal populaire programma’s uit het aanbod van de misdaadzender zijn:

  • Crime Stories
  • Police Patrol
  • Monster In My Family
  • Cold Case Files
  • The Killing Season

Wil jij meer te weten komen over de achtergronden van de meest beruchte criminelen en de meest beroemde misdaden ooit gepleegd? Twijfel dan niet om even met ons verder te lezen naar de beschikbaarheid en eventuele opties!

Mogelijkheden en beschikbaarheid van Crime & Investigation

Laten we starten met het feit dat Crime Investigation bij slechts 2 providers in het basispakket beschikbaar word gesteld. Maar daar blijft het gelukkig niet bij, want het kanaal is namelijk ook bij 5 van onze providers optioneel verkrijgbaar tegen de betaling van een meerprijs. Wil jij genieten van de meest beruchte misdaden in de best mogelijke beeldresolutie? Dan moeten we je helaas teleurstellen. De zender is namelijk bij geen enkele provider beschikbaar in HD kwaliteit.

Heb jij jouw favoriete serie op Crime Investigation gemist en wil jij deze graag in alle rust terugkijken? Check dan altijd even of jouw huidige provider kan voldoen aan de opties Programma- en Begin Gemist, het is namelijk niet vanzelfsprekend dat iedere provider deze opties beschikbaar stelt. Uiteraard beschikt het kanaal over een Crime Investigation TV Gids, waardoor je in principe geen enkel programma hoeft te missen.

Tot slot willen we het met je hebben over Crime Investigation online kijken. Je zult er niet raar van opkijken dat het tegenwoordig mogelijk is om op je tablet of smartphone tv te kijken. Het is echter wel noodzakelijk dat men hiervoor een TV applicatie download. Hiermee kun je namelijk binnen een paar klikken genieten van de beste films en series op jouw smartphone of tablet. Controleer van te voren wel even of jouw provider deze optie ook zonder wifi, buitenshuis kan garanderen. Dit is namelijk niet vanzelfsprekend.

Ben jij een echte liefhebber van misdaadprogramma’s en ben jij geïnteresseerd in de meest aangrijpende moordzaken? Neem dan even onderstaand overzicht door, waar je alle beschikbare mogelijkheden en opties van Crime Investigation per provider.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

Comedy Central
OUTtv
RTL Z
E!
24Kitchen
CBS reality
Havoc
FOX
Fashiontv
Njam!
TLC
RTL Crime
REVOLT
NPO Best
KPN presenteert
C.C. Family
NPO 101
C.C. Extra
RTL Lounge