FOXlife

De digitale televisiezender FOXlife is de ideale keuze voor een echte serieliefhebber. Het richt zich dan ook vrijwel volledig op het uitzenden van talloze televisieseries. Het is wellicht interessant om te weten dat FOX life regelmatig de primeur heeft op het moment dat er nieuwe beelden op televisie getoond worden. De zender is te bekijken in onder andere Europa en Latijns Amerika. Ook willen we je mededelen dat het tot 2017 te zien was op de Nederlandse televisie.

Ben jij een echte seriefanaat en wil je het liefst zo snel mogelijk beschikken over een erg breed aanbod aan series met uiteraard verschillende genres? Lees dan even met ons verder over bijvoorbeeld de beschikbaarheid en eventuele opties van FOXlife.

Is FOX nog te zien in België, Nederland en Luxemburg?

Je zult je wellicht afvragen of het mogelijk is om in de Benelux te genieten van de leukste series. Om hier een concreet en duidelijk antwoord op te geven, willen we je graag aanvullende informatie verschaffen omtrent FOXlife in de Benelux. 

Laten we starten met het gegeven dat het sinds 2016 niet meer op de televisie verschijnt in België. Ook is het belangrijk om te weten dat een jaar later de producent van het kanaal, genaamd FOX Broadcasting, besloten heeft te stoppen met het uitzenden in de Benelux. Dit resulteert in het feit dat FOXlife niet meer op televisie is in Nederland, Luxemburg en België.

Logischerwijs, wil je meer informatie ontvangen over het aanbod van FOXlife. Om je een specifiek beeld te laten vormen bij de programmering van het kanaal hebben we hieronder een aantal populaire series benoemd, deze waren uiteraard te zien bij FOXlife.

  • The Bridge
  • The Simpsons
  • Beach Girls
  • Asia’s Next Top Model

Beschikbaarheid en eventuele opties

Graag willen we aftrappen met het feit dat het kanaal bij geen enkele provider beschikbaar is in het basispakket. Daarbij moeten we je echter ook meegeven dat het bij geen enkele providers uit ons aanbod optioneel aangeboden word tegen de betaling van een meerprijs. We kunnen ons uiteraard goed voorstellen dat je tijdens het kijken naar je favoriete serie wilt genieten van de best verkrijgbare beeldresolutie. Indien jij interesse hebt in deze optie, willen we je graag verwijzen naar onderstaande vergelijker.

Begin en -Programma Gemist & Online kijken

Ook willen we het met je hebben over FOXlife online kijken. Je zult vast en zeker op de hoogte zijn van het feit dat het tegenwoordig mogelijk is op je smartphone of tablet TV te kijken. Het is echter wel noodzakelijk dat je hiervoor een applicatie download. Middels deze applicatie ben je in een paar klikken voorzien van de leukste series. Tevens maakt de applicatie het ook een stukje gemakkelijker om inzage te krijgen in de FOXlife TV gids, hiermee ben je dus op ieder moment van de dag op de hoogte van het actuele programma, ideaal! Je dient er wel even rekening mee te houden dat het niet vanzelfsprekend is dat de applicatie gebruikt kan worden zonder wifi.

Tot slot willen we je aanvullende informatie verschaffen omtrent de unieke opties Begin en -Programma Gemist. Het kan namelijk erg vervelend zijn dat je jouw favoriete serie hebt gemist, zeker als je het vervolgens niet terug kunt kijken. Heb jij interesse in het ideale kanaal voor serieliefhebbers en wil je eenvoudig overzicht krijgen over de desbetreffende opties? Neem dan eens onderstaand tabel door, hier vind je de beschikbaarheid en opties van FOXlife per provider.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

Comedy Central
OUTtv
RTL Z
E!
24Kitchen
CBS reality
Havoc
FOX
Fashiontv
Njam!
TLC
RTL Crime
REVOLT
NPO Best
KPN presenteert
C.C. Family
NPO 101
C.C. Extra
RTL Lounge