Trace Sports Stars

Trace Sports Stars een digitale televisiezender waarbij de focus voornamelijk ligt op het uitzenden van programma’s die te maken hebben met het leven van bekende sporters, anders gezegd: Sports Stars.

Het aanbod bestaat grotendeels uit amuserende programma’s die een kijk bieden in het leven van sporthelden. Bij Trace Sports Stars worden bepaalde vraagstukken over sporters behandeld. Zo kun je tijdens het kijken bijvoorbeeld antwoord krijgen op de vragen: wat zijn jouw passies? Of, wat zijn jouw geheimen?

Het aanbod van Trace Sports Stars

Om je een duidelijk omschreven beeld te geven over het aanbod van Trace Sports Stars gaan we je aanvullende informatie geven aan de hand van een aantal specifieke voorbeelden. Om te beginnen is de doelgroep van de zender een breed, internationaal publiek, dat geïnteresseerd is in het leven van beroemdheden.

In de programmering van Trace Sports Stars kun je voornamelijk lifestyle en -realityshows verwachten over beroemde sporters. Uiteraard kun je ook mee genieten met prestaties van de beroemdheden en worden, zoals eerder aangegeven, belangrijke vraagstukken uit het leven van de sterren beantwoord. Tevens worden ook bepaalde roddelrubrieken uitgezonden bij het kanaal over Sport Stars.

Om je een duidelijk beeld te geven over de programmering van Trace Sports Stars volgen hier een aantal specifieke voorbeelden van programma’s:

  • Football Stars
  • Perfection: The Most Inspired Moments in Sport
  • The Truth About
  • National Icons

Bekijk de tabel om te zien bij welke aanbieder deze zender aangeboden wordt. Na de tabel te hebben bekeken, kun je direct door naar de vergelijker voor actuele deals. 

Eventuele opties en beschikbaarheid

Laten we starten met het feit dat Trace Sports Stars bij geen enkele provider beschikbaar is in het basispakket. Echter hoef je niet getreurd te zijn, want het kanaal is optioneel verkrijgbaar bij Youfone. Uiteraard wel tegen de betaling van een meerprijs. We moeten je helaas wel teleurstellen als jij wilt genieten van de beroemdheden in de best verkrijgbare beeldresolutie. Het kanaal is namelijk bij geen enkele provider verkrijgbaar in HD kwaliteit

Heb jij vertraging opgelopen door bijvoorbeeld een file, en mis je hierdoor je favoriete programma? Check dan even onderstaand overzicht. Hierin staat namelijk vermeld of jouw huidige provider de opties Programma- en Begin Gemist aanbiedt. We kunnen ons uiteraard voorstellen dat het erg vervelend kan zijn wanneer je jouw favoriete programma mist, en het vervolgens niet kunt terugkijken.

Als laatst, maar niet als minst, willen we het met je hebben over Trace Sports Stars online kijken. Het is namelijk mogelijk om, door middel van een TV applicatie, mee te genieten op je tablet of smartphone. Echter is het wel verstandig om van te voren even te controleren of jouw provider de genoemde optie ook zonder wifi, en buitenshuis kan garanderen.

Heb jij interesse in het leven van beroemdheden en wil je het liefst vandaag nog mee genieten van het aanbod van de zender? Neem dan eens een kijkje in onderstaand tabel. Hier vind je namelijk de beschikbaarheid en eventuele opties van Trace Sports Stars per provider. Wellicht geniet jij binnenkort wel mee van de interessante vraagstukken over bekende sporters!

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

Comedy Central
OUTtv
RTL Z
E!
24Kitchen
CBS reality
Havoc
FOX
Fashiontv
Njam!
TLC
RTL Crime
REVOLT
NPO Best
KPN presenteert
C.C. Family
NPO 101
C.C. Extra
RTL Lounge