VH1 Classic

VH1 Classic is een televisiezender waarop 24 uur per dag, 7 dagen per week muziek wordt uitgezonden. Je zult er dan ook niet raar van opkijken dat de televisiezender geen presentator heeft. Bij de televisiezender word onafgebroken muziekprogramma’s uitgezonden. Bij VH1 Classic zijn voornamelijk muziekvideo’s uit de jaren tachtig en negentig te vinden, tevens ben je bij de televisiezender ook op het goede adres indien je graag oude optredens en concerten bewonderd uit vorige decennia.

Elvis Presley, Red Hot Chili Peppers, Nirvana en vele andere bekende popartiesten kun je tegenkomen op VH1 Classic, maar daar blijft het niet bij, je kunt namelijk ook op het kanaal bekende rockklassiekers en populaire heavy metal artiesten bewonderen.

De zender is in 1999 opgericht, en is tevens een aanhangsel van de Amerikaanse mediaonderneming Viacom. Voor de mensen die niet genoeg kunnen krijgen van de programmering, bestaat er ook nog de zogenoemde VH1 classic online stream, zo kun je met een paar klikken eenvoudig VH1 Classic online bekijken.

VH1 Classic bewonderen?

Zoals ongetwijfeld naar voren gekomen is, is de televisiezender VH1 Classic een aanrader voor eenieder die geïnteresseerd is in concerten en muziekvideo’s uit voorgaande decennia. Een aantal programma’s die te zien zijn bij de Amerikaanse televisiezender:

  • The Rock Show.
  • Classic Power Ballads.
  • We Are The 80s.
  • All Night Long!
  • Wake Me Up Before You Go Go.

Opties en beschikbaarheid

Het is goed om te starten met het feit dat niet iedere provider in onze vergelijker de tv zender beschikbaar stelt in het basispakket. Helaas bied alleen de provider Online momenteel de zender aan in het basispakket, het is echter wel zo dat VH1 Classic optioneel te verkrijgen is tegen een meerprijs bij 6 providers.

Heb je jouw favoriete muziekprogramma gemist? Of moet je overwerken en lukt het je niet om vanaf het begin te kijken? Dan is het wellicht handig om te weten dat niet iedere aanbieder van VH1 Classic de opties Programma Gemist en/of Begin Gemist kan garanderen. Tevens is het bij een aantal providers mogelijk door middel van een tv applicatie de zender op je smartphone of tablet te bewonderen. Zo blijf je buitenshuis of onderweg altijd geamuseerd door de bekendste muziek van afgelopen 40 jaar! Lees eens rustig de onderstaande tabel door om te bekijken of jouw huidige provider deze opties beschikbaar stelt.

Kortom is VH1 Classic de geschikte televisiezender voor iedereen die graag wilt blijven genieten van klassieke nummers uit de jaren 70, 80 en 90. We hopen je in bovenstaande tekst genoeg geïnformeerd te hebben over wat VH1 Classic precies is, wat de opties zijn, en bij welke providers de tv zender beschikbaar is.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

Comedy Central
OUTtv
RTL Z
E!
24Kitchen
CBS reality
Havoc
FOX
Fashiontv
Njam!
TLC
RTL Crime
REVOLT
NPO Best
KPN presenteert
C.C. Family
NPO 101
C.C. Extra
RTL Lounge