Videotheek TV

Videotheek TV is een digitaal televisiekanaal waarmee je op ieder moment van de dag beschikking hebt over een zeer gevarieerd aanbod aan films en series. Je zult jezelf wellicht afvragen: wat is Videotheek TV nu precies? Kort uitgelegd is Videotheek TV de online opvolger van de fysieke videotheken waar men vroeger terecht kon om een film of serie te lenen tegen de betaling van een bedrag.

Ben jij geïnteresseerd in de televisiezender en wil je meer weten over het aanbod, de opties en de beschikbaarheid? Aarzel dan niet om even met ons verder te lezen.

Het aanbod van Videotheek TV

Het mag nu duidelijk zijn dat men bij de televisiezender online films en series kan bekijken. Echter is het logisch dat je meer informatie wilt ontvangen over het aanbod van Videotheek TV. Om te beginnen kan men bij het televisiekanaal niet alleen terecht voor de wat oudere, klassieke series en films, maar ben je ook op de goede plek voor de allernieuwste films en series. Zo ben je in een paar klikken voorzien van een heerlijk filmavondje thuis op de bank, ideaal!

Om je een specifieker beeld te geven van het aanbod van Videotheek TV willen we je een aantal voorbeelden geven van programma’s die te bewonderen zijn, namelijk:

  • Criminal Minds
  • Daddy’s Home
  • The Hitman’s Bodyguard

Beschikbaarheid en opties van de zender

Het kan wellicht van belang zijn om te beginnen met het gegeven dat Videotheek TV enkel bij de provider XS4ALL beschikbaar is in het basispakket. Daarnaast is de zender ook bij geen enkele andere provider optioneel verkrijgbaar. De optie Video-On-Demand is wel beschikbaar bij Videotheek TV. Dit kan een erg handige optie zijn waarmee je zelf kunt bepalen op welk gewenst moment jij wilt genieten van een film of serie.

Helaas is het kanaal ook bij geen enkele provider in HD kwaliteit te verkrijgen. Ook dien je van te voren even te controleren of jouw huidige provider kan voldoen aan de opties Begin- en Programma Gemist. Je kunt jezelf wel voorstellen dat het erg vervelend is als je jouw favoriete film hebt gemist en deze vervolgens niet kunt terugkijken.

Tot slot willen we je wat aanvullende informatie meegeven over Videotheek TV films online kijken. Het is tegenwoordig namelijk mogelijk om op je tablet of smartphone tv te kijken. Echter is het wel noodzakelijk dat men hiervoor een TV app download. Hiermee kun je eenvoudig middels een paar klikken online mee genieten van de beste series of films. Ook hier dien je van te voren even na te gaan of jouw provider deze optie buitenshuis of zonder Wi-Fi mogelijk maakt.

Spreekt Videotheek TV jou aan en wil je meer weten of de beschikbaarheid en opties per provider? Kijk dan even naar onderstaand schema en wellicht geniet jij binnenkort mee van de gaafste films van Videotheek TV!

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

Comedy Central
OUTtv
RTL Z
E!
24Kitchen
CBS reality
Havoc
FOX
Fashiontv
Njam!
TLC
RTL Crime
REVOLT
NPO Best
KPN presenteert
C.C. Family
NPO 101
C.C. Extra
RTL Lounge