Ziggo TV

Ziggo TV is een televisieaanbieder, waarbij je Ziggo TV abonnementen kunt afsluiten die verkrijgbaar zijn in drie verschillende Ziggo TV pakketten. Je zou wellicht kunnen kiezen voor het Internet & Online TV pakket, hierbij heb je de keuze uit 50+ zenders inclusief Ziggo Sport. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te kiezen uit meer uitgebreide pakketten waarbij je vele extra handigheden ontvangt. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor het pakket Alles in 1. Hierbij ontvang je maar liefst 125 zenders, ook hier ontvang je uiteraard Ziggo Sport bij. Tot slot kun je kiezen voor het Internet & TV pakket, bij de aanschaf van dit pakket heb je ook de beschikking over 125 zenders en natuurlijk Ziggo Sport.

Het is uiteraard fijn om te weten dat elk van de drie pakketten over een Ziggo Go TV optie beschikt. Hiermee kun je eenvoudig overal genieten van het brede programma van Ziggo TV. Bij de televisiezender heb je altijd de mogelijkheid om Ziggo TV uit te breiden, je kunt bijvoorbeeld eenvoudig extra zenderpakketten aanschaffen.

Hiermee kun je kiezen uit onder andere specifieke zenders zoals HBO, Fox Sports of Film1. Erg handig, aangezien je hiermee nooit meer je favoriete sportwedstrijd of een amuserende film op de televisiezender hoeft te missen. Wie wil dit nou niet?

Ziggo TV kijken?

Het is ondertussen duidelijk geworden dat het bij de televisieaanbieder mogelijk is om te kiezen uit drie verschillende pakketten, die elk andere opties bevatten. In deze alinea willen we je graag een beter beeld geven wat je zowel kunt zien op de Ziggo TV zenders. De pakketten van de aanbieder bestaan uit analoge televisie, met veel verschillende zenders. Een aantal voorbeelden van de zenders die bij alle drie de pakketten beschikbaar zijn:

We hopen dat het nu duidelijk is geworden, wat Ziggo TV is, wat het te bieden heeft en tot slot welke zenders je er kunt verwachten. Verder zouden we je graag meer informatie willen geven over de handige informatie over tools waarvan je als Ziggo gebruiker wellicht gebruik van kunt maken. Lees je met ons mee?

Aanvullende informatie & mogelijkheden

Zoals je ongetwijfeld weet, is het tegenwoordig mogelijk televisie te kijken via je smartphone en/of tablet. In een aantal klikken kun je door middel van de Ziggo TV App eenvoudig Ziggo online tv kijken. Zo hoef je buitenshuis nooit meer jouw favoriete programma te missen. Daarnaast maakt de applicatie het mogelijk via je tablet en/of smartphone de Ziggo tv gids te bekijken waardoor je altijd op de hoogte blijft van alle uitzendingen die in de desbetreffende weken plaatsvinden.

Het laatste, maar niet het minst belangrijke wat we je willen meegeven, is het feit dat het niet bij alle Ziggo pakketten mogelijk is een tv programma (deels) terug te kijken. Het is namelijk zo dat de optie Ziggo Tv Gemist alleen beschikbaar is bij twee van de drie pakketten. Het is dus erg handig als je bij de aanschaf van een Ziggo TV pakket rekening houd met het feit dat je niet zomaar gemiste programma’s terug kunt kijken, indien je hier niet het geschikte pakket voor kiest.

Tabel

Zenders in dezelfde categorie

Comedy Central
OUTtv
RTL Z
E!
24Kitchen
CBS reality
Havoc
FOX
Fashiontv
Njam!
TLC
RTL Crime
REVOLT
NPO Best
KPN presenteert
C.C. Family
NPO 101
C.C. Extra
RTL Lounge