Netflix VPN: hoe kun je Amerikaanse Netflix streamen?

Heb je alles op de Nederlandse Netflix al gezien? Wees dan niet getreurd, want er is een manier waarop je ook het aanbod van de Amerikaanse Netflix kunt kijken! Door een Netflix VPN te installeren op je computer en gebruik te maken van de VPN-server, heb je ineens een veel breder aanbod van mogelijkheden. Maar hoe werkt VPN voor Netflix, welke mogelijkheden heb je en hoe download je een (gratis) VPN voor Netflix? Hier vind je alle informatie over VPN Netflix en alles wat hierbij komt kijken.

[toc]

Netflix VPN: veilig internetten met een anoniem IP-adres

Wat is VPN Netflix en hoe werkt dit op jouw computer of laptop? VPN staat voor Virtual Private Network. Het is een server voor het internet die jou in staat stelt om veiliger en anoniemer te internetten. Met een VPN-software op je computer of laptop kun je internetten via een beveiligde tunnel. Hoe werkt dit? Alles wat je op internet doet, van websites bezoeken tot gegevens invullen, wordt versleuteld. Hierdoor zijn je gegevens beschermd en kunnen ze niet door derde partijen worden gebruikt voor allerlei doeleinden.

Het slot op jouw gegevens is veilig en bijna niet te kraken. Met een goede VPN kun je dus veiliger internetten en heb je veel meer privacy. Jij doet een verzoek (bijvoorbeeld het intypen van een bepaalde website); dit verzoek wordt via de router en internet provider naar de VPN-server gestuurd. Hier wordt het verzoek beveiligd en naar de website gestuurd die je wilt bezoeken. Zo is het verzoek en de bijbehorende informatie veilig en veel minder toegankelijk voor anderen.

Voordelen van VPN voor Netflix

Wat hebben VPN en Netflix met elkaar te maken? Een goede VPN Netflix zorgt ervoor dat je aanbod van films en series een stuk uitgebreider wordt. Hoe zit dat in elkaar?

  • VPN zorgt ervoor dat je gegevens worden beschermd en niet zichtbaar zijn. Dit betekent niet alleen account- en inloggegevens, maar ook locatiegegevens. Met een VPN kan jouw computer dus niet bepalen waar je bent. Normaal gesproken heb je een IP-adres waarmee je jezelf identificeert op het internet.
  • Met Netflix VPN kun je jouw IP-adres zo aanpassen dat het lijkt alsof je vanuit de Verenigde Staten het aanbod van Netflix opvraagt. Op deze manier kun je het complete aanbod bekijken, terwijl je in Nederland zit.

Je hebt dus gemakkelijk en snel toegang tot bijvoorbeeld de Amerikaanse Netflix. Wat zijn nog meer voordelen van Netflix VPN? Je kunt niet alleen gebruik maken van Netflix, maar ook worden wereldwijd diensten als YouTube, Skype en Whatsapp beschikbaar, ook in landen waar dit normaal gesproken geblokkeerd wordt.

Ook voetbal kijken vanaf je vakantieadres wordt zo een stuk makkelijker. Zowel in binnen- als buitenland brengt het gebruik van VPN Netflix voordelen met zich mee. Je kunt veel meer op het internet zonder dat je geremd wordt door blokkades of locatie-registraties.

free vpn netflix

Nummer 1: beste VPN voor Netflix

Netflix bibliotheken uit alle landen bereiken waaronder de Amerikaanse? NordVPN maakt het gemakkelijk voor je!

express vpn netflix

Nummer 2: beste VPN voor Netflix

160 serverlocaties in het VK, Amerika, Canada en meer; 94 landen in totaal. Na 30 dagen niet tevreden over de dienstverlening? Geen zorgen, je krijgt je geld terug! Zeker eens het proberen waard.

Hoe regel je een (gratis) VPN Netflix?

Lijkt het je wel wat om gebruik te maken van een server waarmee je veiliger kunt internetten, maar waarbij je aanbod ook een stuk groter wordt? Netflix VPN is makkelijk te regelen en dat betekent dat het ook voor jou toegankelijk is. Je hebt een goede VPN-provider nodig en een account: dan kan het wereldwijd streamen beginnen. Hoe ga je precies aan de slag en hoe regel je een VPN Netflix? Hier vind je een handig 4-stappenplan waarin alles wordt uitgelegd:

Stap 1: Een abonnement afsluiten

Het gebruik van Netflix VPN begint met het vinden van een goede VPN-provider. Er zijn genoeg goede en betaalbare VPN-aanbieders beschikbaar. Verderop in dit artikel vind je een aantal voorbeelden van providers waarbij je een abonnement kunt afsluiten.

Ook lees je verderop meer over waar je op moet letten wanneer je een abonnement afsluit voor VPN Netflix. Er zijn verschillende soorten VPN’s: gratis variant, de betaalbare variant en de duurdere varianten. Via de website van de VPN-provider kun je vaak gemakkelijk en snel je abonnement afsluiten. Veel providers hebben een proefperiode waarin je kunt ontdekken of de services aansluiten bij jouw wensen.

Stap 2: Best Netflix VPN installeren

Nu je een abonnement hebt afgesloten kun je je gaan inloggen bij de VPN-aanbieder. De volgende stap is het installeren van de app waarmee je jouw VPN kunt aan aanzetten en gebruiken. Je kunt de VPN app op je computer installeren, maar ook op je smartphone en tablet. Wanneer je het installatiebestand hebt geopend kun je het proces van installatie volgen. Als de installatie is voltooid staat er een icoontje van de betreffende VPN-provider op je bureaublad of tussen je apps.

Stap 3: VPN Netflix free aanzetten

De volgende stap is het aanzetten van de VPN voor Netflix. Dit doe je door het icoontje aan te klikken. Je krijgt dan in de meeste gevallen een scherm te zien waarmee je van start kunt gaan. Stel bijvoorbeeld wat dingen in zoals de taal en kies een server.

Je hebt keuze uit meerdere servers. Zo zijn er servers die geschikt zijn voor het downloaden  van torrents of servers voor streaming. Je kunt hier kiezen voor een VPN Netflix server waarmee je optimaal kunt profiteren van het wereldwijde Netflix aanbod. Door een dubbelklik op de server wordt deze geactiveerd en kun je gaan streamen.

Stap 4: Netflix streamen

Je bent er nu klaar voor om de Amerikaanse Netflix te streamen! Je hebt nu een Amerikaans IP-adres waarmee je toegang hebt tot het Amerikaanse aanbod van de streamingdienst. Er zijn heel veel series en films die (nog) niet te zien zijn op de Nederlandse Netflix. Dit betekent dat je veel meer keuze hebt! Maar ook als je in het buitenland bent kun je weer toegang krijgen tot het Nederlandse aanbod van Netflix.

Beste VPN voor Netflix kiezen? Kies voor het grote aanbod aan Netflix bibliotheken!

Welke VPN voor Netflix?

Het klinkt natuurlijk erg aantrekkelijk om gebruik te maken van een VPN voor Netflix. Toch zijn er veel websites en streamingdiensten die gebruik maken van blokkades voor VPN, zo ook Netflix. Gelukkig kun je een Netflix VPN blokkade omzeilen met behulp van een goede VPN-provider. Hoe kies je een goede VPN voor Netflix en wat is de beste VPN voor Netflix? Hier vind je een overzicht van de beste aanbieders die jij kunt downloaden voor het streamen van de Amerikaanse Netflix:

  • Express VPN Netflix
  • Goose VPN Netflix
  • Avast VPN Netflix
  • Nord VPN Netflix
  • Cyberghost VPN Netflix 
nord vpn netflix

1: Express VPN Netflix

Express VPN is een van de beter bekende aanbieders van Netflix VPN. Je kunt gebruik maken van snel internet en daarnaast ben je ervan verzekerd dat je gegevens beveiligd zijn. Je hebt de keuze uit veel servers en dat betekent ook dat je volop Amerikaanse Netflix kunt streamen.

Ook als Netflix een IP-adres blokkeert kun je gebruik gaan maken van Express VPN. Je betaalt een vast bedrag per maand voor je abonnement bij Express VPN. Je hebt altijd te maken met een proefperiode waarbij je kunt bepalen of deze aanbieder en diensten bij jouw wensen passen.

2: Nord VPN Netflix

Een bekende optie is Nord VPN. Wanneer je een VPN Netflix wilt gebruiken is Nord VPN een goede en betaalbare keuze. Er zijn meerdere servers beschikbaar die Netflix ondersteunen en daarnaast kun je voor een lage prijs gebruik maken van een premium abonnement.

Net als bij Express VPN is er een 30 dagen geld-terug garantie waardoor je dus de app gratis kunt uitproberen. Nord VPN is dan ook een van de meest gekozen en meest populaire aanbieders op dit moment. Een mogelijk nadeel kan zijn dat je vanuit het buitenland het Nederlandse aanbod van Netflix niet kunt bekijken met deze aanbieder.

3: Cyberghost VPN Netflix

Een vijfde optie is Cyberghost VPN. Dit is een goede VPN die je kunt gebruiken voor het streamen van de Amerikaanse Netflix. Je kunt gemakkelijk en snel servers vinden waarmee je snel verbinding maakt met de Amerikaanse Netflix.

Het grote voordeel van deze aanbieder is de snelheid van de VPN’s, maar ook de veiligheid en de gebruiksvriendelijke software. Ook wanneer je weinig verstand hebt van VPN’s is de app gemakkelijk te gebruiken. Je kunt de VPN 7 dagen gratis proberen voordat je een abonnement afsluit. De kosten voor een abonnement liggen laag.

4: Goose VPN Netflix

Goose VPN is een Nederlandse aanbieder voor het versleuteld gebruik maken van het internet.  Als je een VPN Netflix Nederland zoekt, is dit een goede optie. Goose heeft een gebruiksvriendelijke software en is betaalbaar.

Ook hier geldt dat je een abonnement kunt afsluiten maar de dienst biedt ook een 30 dagen geld-terug garantie. Zo kun je eerst ontdekken of je tevreden bent met het aanbod van servers en de snelheid van je internet met deze VPN.

Je kunt met Goose VPN in ieder geval altijd de Amerikaanse Netflix streamen en daarnaast schakel je de VPN server in en uit wanneer je dat wilt.

5: Avast VPN Netflix

Een andere optie is Avast VPN. Avast heeft een speciale Secureline waarmee je veilig en anoniem kunt internetten. Je kunt makkelijk en snel een account aanmaken en een abonnement afsluiten; de app staat ook binnen enkele seconden op je computer, tablet of smartphone.

Probeer Avast VPN 7 dagen lang uit en ontdek of deze diensten bij jou passen en of je tevreden bent met het aanbod van servers. Een voordeel van Avast VPN is dat je altijd een versleutelde verbinding hebt, ook als je verbonden bent met een openbaar wifi-netwerk, zoals in de trein of in een restaurant.

Een goede Netflix VPN kiezen doe je door de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Zo weet je zeker welke aanbieders aan al je wensen voldoen en voorkom je dat je een abonnement afsluit terwijl je bijvoorbeeld geen toegang hebt tot de Amerikaanse Netflix of dat er een beperkt aanbod van servers is. Met vergelijken zorg je ervoor dat je van alle voordelen gebruik kunt maken en vooral dat je Netflix VPN gebruikt voor het streamen van de Amerikaanse Netflix!

Free VPN Netflix of Best VPN Netflix?

Wat kun je beter kiezen? Een gratis VPN voor Netflix of vooral de betere servers waarvoor je lage abonnementskosten betaalt? Het is natuurlijk belangrijk om een goede keuze te maken, zodat je zeker weet dat je lange tijd kunt profiteren van alle voordelen die Netflix VPN met zich meebrengt. Kies je voor een ‘Free Netflix VPN’ of ga je juist voor kwaliteit.

Er zijn een aantal gratis mogelijkheden, maar hierbij moet je altijd nagaan wat je ervoor krijgt. Je kunt ook kijken naar de opties waarvoor je wel een lage prijs per maand betaalt. Je kiest dan voor de beste VPN voor Netflix; je krijgt veel waar voor je geld en daarnaast kun je jouw abonnement altijd gemakkelijk opzeggen.

Waar moet je goed op letten voordat je een abonnement afsluit bij een VPN voor Netflix? Er zijn een aantal zaken die je mee moet nemen zodat je optimaal kunt profiteren van alle voordelen:

  1. Snelheid: gaat het gebruik van de VPN ten koste van de snelheid van je internet? Probeer verschillende opties en kies voor de VPN aanbieder waarbij je de minste snelheid inlevert;
  2. Gebruiksgemak: niemand wil een VPN gebruiken waar hij niks van snapt. Kies daarom voor een VPN met gebruiksgemak: zo weet je wat je doet en wat je krijgt.
  3. Prijs: je kunt kiezen voor Netflix VPN free, maar het kan slimmer zijn om een betaalde optie te kiezen. Deze zijn vaak beter en sneller. Bovendien liggen de abonnementskosten over het algemeen vrij laag.

Ben jij op zoek naar een goede VPN Netflix? Er zijn heel veel mogelijkheden: het aanbod is enorm. Het is aan jou om te bepalen wat het beste aansluit bij jouw wensen. Vind je het vooral belangrijk dat je de Amerikaanse Netflix kunt streamen of wil je op alle fronten het maximale uit je VPN netwerk halen?

Een goede Netflix VPN zorgt er in ieder geval voor dat je toegang hebt tot een breed scala aan films en series die in Nederland nog niet beschikbaar zijn. Daarnaast is je privacy ook nog eens een stuk beter op het internet en kun je op een veilige manier gebruik maken van openbare wifi-netwerken. Wacht niet langer en vergelijker de aanbieders op de belangrijkste punten!

vpn voor netflix

Nummer 3: beste VPN voor Netflix

Nooit meer problemen met het verbinden van buitenlandse Netlix bibliotheken? Wordt een Ghostie en binge watch de beste series achter elkaar!

Beste voor:

Mobiel gebruik

★★★★★

9,5 / 10

Prijs

Vanaf € 3,11 per maand

Netflix kijken via:

Android
iOS
Windows
Chrome
Smart TV

Voordelen

Ideaal voor Netflix
Dedicated IP-adres
Beste prijs/kwaliteit
6 apparaten verbinden

Beste voor:

Netflix

★★★★★

9,1 / 10

Prijs

Vanaf € 6,67 per maand

Netflix kijken via:

Mac
Windows
iOS
Android
Apple TV
Fire TV Stick

Voordelen

Geen data-logs
Kwalitatief en snel
30 dagen, geld terug
1700 servers, 94 landen

Beste voor:

Beginners

★★★★★

9,0 / 10

Prijs

Vanaf € 2,64 per maand

Netflix kijken via:

Android
iOS
Windows
Chrome
Smart TV

Voordelen

Zeer toegankelijk
Kwalitatief en snel
Codering militair niveau
6500 servers, 90 landen

Beste voor:

Prijs/kwaliteit

★★★★★

8,8 / 10

Prijs

Vanaf € 1,99 per maand

Netflix kijken via:

iOS
Android
Windows
Mac
Fire TV Stick
Linux plus

Voordelen

Adblocker
24/7 support
15 Netflix bibliotheken
1700 servers, 63 landen

Beste voor:

Privacy

★★★★★

8,5 / 10

Prijs

Vanaf € 2,50 per maand

Voordelen

Geen logs
Zeer scherp geprijsd
Snelle & stabiele servers
2640 servers, 47 landen