Popcorn Time VPN: volledige informatiegids in 2022?

Stream je regelmatig films via Popcorn Time maar wil je dit op een veilige manier doen? Een goede oplossing is het installeren van een Popcorn Time VPN. Op deze manier kun je niet alleen veiliger films en series kijken, maar heb je online ook nog eens veel meer privacy. VPN Popcorn Time kent heel veel voordelen waar je direct na installatie van kunt gaan profiteren. Hier lees je niet alleen alles over de voordelen van VPN voor Popcorn Time, maar lees je ook welke opties je hebt en hoe je kunt profiteren van alles wat dit beveiligde netwerk jou te bieden heeft.

Popcorn Time is een multi-platform en BitTorrent-client met een geïntegreerde mediaspeler. Via de website van Popcorn Time kun je allerlei films en series streamen en hiermee heb je toegang tot duizenden films. Je kunt Popcorn Time zien als een gratis alternatief voor Netflix. Bij Netflix betaal je maandelijks je abonnementskosten en bij Popcorn Time kun je gratis gebruik maken van alle diensten. Ook kun je de app van Popcorn Time op je computer installeren zodat je altijd toegang hebt tot alle films en series.

[toc]

Veiliger internetten met VPN

Wat is VPN Popcorn Time precies en wat heb je eraan wanneer je gebruik maakt van Popcorn Time? VPN staat voor Virtual Private Network; dit is een versleuteld netwerk waarmee je veiliger kunt internetten. Wanneer je zonder VPN websites bezoekt, worden vaak je IP-adres en andere gegevens opgeslagen.

Je gegevens zijn dus voor anderen zichtbaar. Wanneer je online meer anonimiteit wilt kun je gebruik maken van een VPN. Je gegevens worden vanuit de router eerst naar een VPN-netwerk gestuurd en daar versleuteld voordat ze het internet op gaan. Als je veel gebruik maakt van openbare wifi-netwerken of regelmatig Popcorn Time gebruikt, heb je zeker baat bij het instellen van een Popcorn Time VPN.

Dit is waarom je Popcorn Time VPN nodig hebt

Wanneer je Popcorn Time VPN gaan gebruiken zul je op een veel veiligere manier kunnen internetten. Wat is de beste reden voor het gebruik van een VPN Popcorn Time? De website is onderdeel van BitTorrent. Als jij een film kijkt wordt deze film via andere mensen naar je computer gedownload. Dit is een handige oplossing, maar brengt ook risico’s met zich mee.

Als je een film streamt op Popcorn Time wordt jouw IP-adres zichtbaar voor iedereen. En omdat de meeste content op Popcorn Time piraterij is, kan de filmindustrie dus gemakkelijk en snel zien wie er illegaal films kijkt. Het veranderen van je IP-adres is dus de beste oplossing, en dat kan met VPN.

Wanneer heb je VPN Popcorn Time nodig? Op het moment dat je regelmatig films en series  streamt via Popcorn Time. Wanneer je kiest voor VPN worden je gegevens op de server veranderd; je krijgt als het ware een nieuw IP-adres. Je echte IP-adres blijft verborgen voor andere partijen. Het nieuwe IP-adres is een veilige identificatie voor jou om gebruik te kunnen maken van Popcorn Time. Er zijn meer voordelen verbonden aan het gebruik van VPN:

 • Je voorkomt een boete voor het illegaal downloaden en bekijken van films;
 • Je bent online veel beter beschermd tegen hackers die je gegevens gebruiken voor allerlei doeleinden;
 • Er zijn genoeg betaalbare aanbieders te vinden;
 • Doordat je een nieuw IP-adres krijgt heb je online veel meer privacy.

popcorn time vpn nodig

Nummer 1: beste VPN voor Popcorn Time

Veilig en anoniem Popcorn Time content streamen zonder bang te zijn voor de grote filmindustrie? Kies voor NordVPN!

vpn voor popcorn time

Nummer 2: beste VPN voor Popcorn Time

Privacy, snelheid en een toegankelijk platform belangrijk voor jou? Kijk snel voor meer informatie en voordelen van Express VPN!

Popcorn Time VPN free: is het mogelijk?

Bestaat er gratis VPN Popcorn Time? Hoewel je goed beschermd wilt zijn als je een VPN Popcorn Time gebruikt, wil je hiervoor niet de hoofdprijs betalen. Vooral omdat je niet weet of VPN voor jou goed werkt en wat je hier precies aan kunt hebben als je Popcorn Time streamt. Het is dan ook slim om te kijken naar eventuele gratis mogelijkheden, want die zijn zeker aanwezig. Een andere optie is het tijdelijk uitproberen van betaalde VPN’s. Er zijn VPN’s die je bijvoorbeeld een week kunt uitproberen, andere VPN’s hanteren een 30 dagen geld-terug garantie.

Er schuilt wel een gevaar in het kiezen voor een gratis VPN Popcorn Time. Het is dan ook belangrijk om de aandachtspunten mee te nemen voordat je een beslissing neemt. Wat zijn de zaken waar je zeker op moet letten als het gaat om gratis Popcorn Time VPN?

 • Je gegevens zijn niet altijd zo goed beschermd als je denkt;
 • VPN Popcorn Time gratis betekent soms ook dat je inlevert aan snelheid van je netwerk;
 • Er zijn veel minder servers beschikbaar en dus heb je weinig aan het gebruik van een VPN;
 • Er is niet altijd sprake van privacy; in sommige gevallen worden alsnog logs opgeslagen door het VPN netwerk.

Geen free VPN Popcorn Time? Kies voor een betaalde versie

Een tweede optie die je hebt is de keuze voor een betaalde VPN. Er zijn verschillende aanbieders die een lage maandprijs hanteren waarvoor je optimaal gebruik kunt maken van alle diensten. Het voordeel van een betaalde VPN is dat je vaak zeker weet dat je te maken hebt met de juiste bescherming van je gegevens.

Als je Popcorn Time VPN wilt gebruiken heb je baat bij zekerheid dat jouw echte IP-adres niet achterhaald kan worden. Daarnaast hebben VPN aanbieders in ruil voor een vast maandbedrag heel veel beschikbare servers die je kunt gebruiken.

Een goede optie is het vergelijken van VPN aanbieders op verschillende punten. Zo is het niet alleen slim om te kijken naar de prijs, maar ook wat je daarvoor krijgt. Vind je het belangrijk dat je echt volledig anoniem kunt internetten of is het vooral belangrijk dat je toegang hebt tot veel servers? Door diverse aanbieders te vergelijken maak je het voor jezelf een stuk makkelijker en kies je altijd een geschikte aanbieder. Bekijk al je opties online en ontdek wat het beste aansluit bij jouw wensen!

Beste VPN voor Popcorn Time kiezen? Kies voor een volledig anoniem en veilig IP-adres.

Ontdek de aanbieders voor Popcorn Time met VPN

Waar wil je Popcorn Time VPN opzetten? Dit kan op je computer, maar ook op je smartphone of tablet. Je hebt de keuze uit verschillende aanbieders; zo vind je altijd een geschikte provider voor een VPN Popcorn Time. Hieronder vind je een aantal goede aanbieders op een rij, zodat je kunt zien wat je mogelijkheden zijn. Door je opties te vergelijken kom je gemakkelijker tot een conclusie. Neem niet alleen de prijs mee, maar ook andere belangrijke zaken zoals de gebruiksvriendelijkheid en het aantal servers. Zo kies je gegarandeerd de beste VPN Popcorn Time. Dit zijn je mogelijkheden:

  vpn popcorn time nodig

  1: Nord VPN voor Popcorn Time

  Een van de meest bekende en ook een van de betere VPN aanbieders is Nord VPN. Deze provider biedt niet alleen heel veel servers aan, maar verzekerd je ook van een goede bescherming van je gegevens.

  Op deze manier kun je optimaal gebruik maken van het internet en kun je veilig films downloaden via Popcorn Time. Daarnaast gaat er geen snelheid verloren op het internet en hoef je dus niet bang te zijn voor haperende beelden of het vastlopen van je films.

  Je kunt Nord VPN gemakkelijk en snel installeren; ook hanteert deze aanbieder een 30 dagen geld-terug garantie.

  2: Express VPN voor Popcorn Time

  Een andere bekende aanbieder voor Popcorn Time VPN is Express VPN. Deze aanbieder hanteert net als Nord VPN een 30 dagen geld-terug garantie. Dit betekent dat je de app kosteloos 30 dagen kunt proberen. Bevalt het je? Dan kun je jouw abonnement laten lopen en profiteer je van alle voordelen.

  Express VPN heeft een ruim aanbod van servers, snel internet en zorgt ervoor dat je jouw films op Popcorn Time zonder onderbrekingen kunt kijken. Ook slaat deze provider geen logs op waardoor gegevens van je IP-adres niet bewaard blijven.

  4: Surfshark VPN voor Popcorn Time

  Als je niet teveel geld wilt betalen voor een Popcorn Time VPN kun je kiezen voor het gebruik van Surfshark. Dit is een betaalbare Popcorn Time VPN. Je krijgt niet alleen een snelle verbinding, maar je maakt ook gebruik van een goede software.

  Als je anoniem Popcorn Time wilt gebruiken heb je een kill-switch functie nodig en daarvoor kun je ook bij Surfshark terecht. Wat is kill-switch? Wanneer de VPN verbinding wegvalt blokkeert deze functie het internetverkeer.

  Je eigen IP-adres wordt op deze manier toch niet per ongeluk gelinkt aan het torrent netwerk. Als je veilig gebruik wilt kunnen maken van Popcorn Time zonder daar veel voor te betalen is Surfshark zeker een goede optie.

  4: Cyberghost VPN voor Popcorn Time

  Een andere goede optie voor een Popcorn Time VPN is Cyberghost. Dit is een uitstekende optie wanneer je zorgeloos gebruik wilt kunnen maken van Popcorn Time. Je kunt makkelijk en snel allerlei beschikbare servers instellen om zo veilig te kunnen streamen naar je televisie.

  Via de website regel je eenvoudig je abonnement en kun je direct gebruik maken van alle diensten. De keuze voor Cyberghost is een goede wanneer je graag snel gebruik wilt maken van Popcorn Time. Kijk snel in de vergelijker of deze provider geschikt is voor jou!

  De bovenstaande opties zijn stuk voor stuk aantrekkelijk wanneer je op zoek bent naar een Popcorn Time VPN. Vergelijk de mogelijkheden niet alleen op prijs, maar ook op de beschikbare servers, de bescherming die wordt geboden en het aantal servers dat beschikbaar is. Op deze manier kies je een goed netwerk waarmee je veilig films en series kunt kijken op Popcorn Time.

  5: Goose VPN voor Popcorn Time

  De laatste optie is Goose VPN. Deze Nederlandse aanbieder is redelijk nieuw maar heeft al een goede naam opgebouwd. Voor een laag maandbedrag kun jij optimaal gebruik maken van een Popcorn Time VPN zonder dat je gesnapt kan worden.

  Je IP-adres wordt veranderd en zo kan nooit achterhaald worden dat jij gebruik maakt van Popcorn Time. Goose VPN is gebruiksvriendelijk en dat betekent dat je geen uitgebreide technische kennis nodig hebt voor het downloaden van de app of het gebruiken van de servers. Als beginnende VPN-gebruiker heb je er dus veel aan om te kiezen voor het gebruik van Goose VPN.

  VPN Popcorn Time inschakelen doe je zo

  Om gebruik te kunnen maken van de VPN moet je eerst een aanbieder kiezen en hier een abonnement afsluiten. Zodra je abonnement is afgesloten kun je de bijbehorende app downloaden voor je computer. Deze verschijnt na installatie op je bureaublad en je kunt hem gelijk gebruiken.

  In de app kun je een geschikte server uitkiezen waarmee je Popcorn Time op een veilige manier kunt gebruiken. Ook als je de Popcorn Time app gebruikt kun je door middel van een goede VPN server anoniem films kijken. De vele mogelijkheden zorgen ervoor dat je altijd een goede server kunt vinden!

  Ben je geïnteresseerd in het afsluiten van een abonnement voor Popcorn Time VPN? Gebruik onze vergelijker om de beste deal te ontvangen. Vermijd de VPN Popcorn Time free opties waar het kan, omdat je hier op langere termijn vaak veel minder aan hebt en/of niet werken.

  Bovendien bieden ze niet altijd de bescherming die je nodig hebt op Popcorn Time. Voor een laag bedrag per maand kun jij al gebruik maken van een goede bescherming!

  wat is vpn popcorn time

  Nummer 3: beste VPN voor Popcorn Time

  CyberGhost is enorm goed te gebruiken voor het streamen vanuit Popcorn Time. Door een groot aanbod aan servers in verschillende landen hoef je je niet druk te maken over grote mediabedrijven.

  Beste voor:

  Mobiel gebruik

  ★★★★★

  9,5 / 10

  Prijs

  Vanaf € 3,11 per maand

  Voordelen

  Ideaal voor Netflix
  Dedicated IP-adres
  Beste prijs/kwaliteit
  6 apparaten verbinden

  Beste voor:

  Netflix

  ★★★★★

  9,1 / 10

  Prijs

  Vanaf € 6,67 per maand

  Voordelen

  Geen data-logs
  Kwalitatief en snel
  30 dagen, geld terug
  1700 servers, 94 landen

  Beste voor:

  Beginners

  ★★★★★

  9,0 / 10

  Prijs

  Vanaf € 2,64 per maand

  Voordelen

  Zeer toegankelijk
  Kwalitatief en snel
  Codering militair niveau
  6500 servers, 90 landen

  Beste voor:

  Prijs/kwaliteit

  ★★★★★

  8,8 / 10

  Prijs

  Vanaf € 1,99 per maand

  Voordelen

  Adblocker
  24/7 support
  15 Netflix bibliotheken
  1700 servers, 63 landen

  Beste voor:

  Privacy

  ★★★★★

  8,5 / 10

  Prijs

  Vanaf € 2,50 per maand

  Voordelen

  Geen logs
  Zeer scherp geprijsd
  Snelle & stabiele servers
  2640 servers, 47 landen